2777
2789

تازه یاد گرفته بشینه ۶ ماه و نیمشه یهو با پشت خورد زمین من کنارش بودم دستشو گرفتم سرعت زمین خوردنش کم شد ولی بازم خورد فرشه هم خیلی نازک بود شما فکر کنین سرامیک بود اصن

از ساعت ۵ تا حالا نه بالا آورد نه حالش بد بود تازه همیشه ۷ چرت میزد چون داشت بازی میکرد حتی چرتشم نزد الان خوابوندمش 

نگرانم نکنه چیزیش بشه بچه های شما اینجور نشدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من خودم وقتی خیلی کوچیک بود ابجیم منو انداخت سالمم 😅😅😅

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

۷_۸ساعت اول بعد ضربه خیلی مهمه علائمی نداشته باشه ولی تا ۴۸ ساعت مراقبش باش اگر دیگر علائمی نداشت نگران نباش از این به بعد براش ضربه گیر بگیر خیلی خوبه از الان که دیگه میشینه و راه میفته خیلی خوبه 

۷_۸ساعت اول بعد ضربه خیلی مهمه علائمی نداشته باشه ولی تا ۴۸ ساعت مراقبش باش اگر دیگر علائمی نداشت نگ ...

از این کلاها؟ 

نمیذاره سرش کنم انقد باهاش ور میره و غر میزنه که درش بیارم

بچهام هزار بار از تخت ومبل وپله افتادن چیزیشون نشده خداروشکر نگران نباش

واقعا؟من باباشم خونه نیس ینی دارم دیوونه میشم به مامانم گفتم ببریم عکس بگیریم گفت بچه چیزیش نیست که الکی اشعه بزنی به سرش هیچی نمیشه باز من نگرانم