2777
2789
عنوان

همسرم از اینجا بودن من راضی نیست

298 بازدید | 34 پست

سلام .

همسرم چندبار باهام صحبت کرده گفته اینجا رو حذف کنم یا تعلیق منظورش هست ...

من گوش نکردم تا اینکه سری آخر بهم گفت من ذهنم اذیت هست از این بابت ؛ میگه دلم نمی‌خواد زیر و روی زندگی بقیه رو بخونی یا خودت بری چیزی از زندگیمون بنویسی اونجا فضاش خیانت و بدبینی هست و...( خودم داستان ها رو براش تعریف میکنم ) 

خلاصه راضی نیست ؛ زور نمیکنه اصلا با محبت صحبت کرد گفت اگه میشه حذف کن ... من واقعا اینجا رو دوست دارم کاربر چندساله هستم ؛ بنظرتون کار درستی میکنم آرامش ذهنی طرفم رو الویت قرار میدم؟ 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

همسرت درست میگه اینجا واقعا فضای انرژی منفی ای دارع

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همه چیو میذاری کف دستش همین میشه

که حتی نمیتونی انتخاب کنی کجا عضو باشی

من هفت ساله اینجام، سه سالم خواننده خاموش میشه ده سال

تاثیر مثبت داشته روم بیشتر. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
دهنت وایسه سرت سلامت به این میگنچرا هرچی میشه میزارین کفد دست شوهر

ما درباره همه صحبت میکنیم کلارفاقتی

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

شاید فکرمیکنه تحت تاثیر قرار بگیری

تو ایسنتا هم کلیپ های خیانت برام جذابیت داشت دنبال میکردم ناراحت بود می‌گفت اینا تاثیر منفی میذارن