2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تل داری شما؟ راجب میکاپ سوال داشتم

سلام عزیزدلم 

اگه میشه لطف کنین داخل خصوصی بفرمایین .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزدلم اگه میشه لطف کنین داخل خصوصی بفرمایین .

عزیزم چه کرمپودری 

اطراف یه تومن خوبه 

کرمپودر استیکی شیگلم خوبه ؟

من دارم از نارس مادرم استفاده میکنم اما قراره ازدواج کنم 

تا وقتی اونا وسایلم رو بخرن دوست دارم خودم یکی قیمت مناسب بخرم 

عزیزم چه کرمپودری اطراف یه تومن خوبه کرمپودر استیکی شیگلم خوبه ؟من دارم از نارس مادرم استفاده میکنم ...

حدود یه تومن میتونید کرم پودر شیگلم بگیرید عالیه 

کرم پودر لورال هم محشره .

استیکی شیگلم خوبه اما برای روزانه مناسبه برای میکاپ های بهتر و مهم مناسب نیست و اگه پوستتون صاف نباشه خوب نمیخوابه رو پوست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حدود یه تومن میتونید کرم پودر شیگلم بگیرید عالیه کرم پودر لورال هم محشره .استیکی شیگلم خوبه اما برای ...

منم برای روزانه میخوام 

خوانوده همسرم قراره بیارن 

بگم دیور بیارن خوبه؟

لورال داشتم واقعا عالی بود

پوستم صاف 

مرسی گلم 

منم برای روزانه میخوام خوانوده همسرم قراره بیارن بگم دیور بیارن خوبه؟لورال داشتم واقعا عالی بودپوستم ...

دیور عالیه 

لنکوم و کلارنس و جورجیو ارمانی هم محشره میتونید از اینا بگید بیارن چون خیلی عالین حتی برای میکاپ عروس . 

دیور عالیه لنکوم و کلارنس و جورجیو ارمانی هم محشره میتونید از اینا بگید بیارن چون خیلی عالین حتی برا ...

میخوام وسایلی که میارن برام عالی باشت رسممونه 

اگه کمکم میکنی ممنون میشن 

میخوام وسایلی که میارن برام عالی باشت رسممونه اگه کمکم میکنی ممنون میشن

خوشحال میشم راهنماییتون کنم عزیزدلم ❤️

شما بفرمایید چه وسایلی مدنظرتون هست من بهترین برندا رو معرفی میکنم .

برای کرم پودر همونایی که گفتم عالیه بینشون جورجیو ارمانی از همشون بهتر می‌خوابه رو صورت . 

خوشحال میشم راهنماییتون کنم عزیزدلم ❤️شما بفرمایید چه وسایلی مدنظرتون هست من بهترین برندا رو معرفی م ...

آبرسان 

کلینیک استفاده میکنم همونو میارن برام 

سایه 

کرمپودر 

رژ هم دو سه تا 

لاک اگه تونستم میگم هرمس بیاره فک کنم حدود ۳ تومن یدونه میخام لطف میکنه مادرش از زیر سنگم پیدا میکنه

پودر فیکس 

پرایمر 

ریمل 

کافیه دیکه 

چون لوازم آرایشی شوهرم گفت خودم حساب میکنم