2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پویزن دیور

بوی وانیل میده؟من خیلی وانیل دوست دارم.

خیلی گرمه؟درموردش سرچ کردم نوشته بود فقط پاییز و زمستون میشه استفاده کرد مناسب فصول گرم نیست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بوی وانیل میده؟من خیلی وانیل دوست دارم.خیلی گرمه؟درموردش سرچ کردم نوشته بود فقط پاییز و زمستون میشه ...

کلا پویزن عطر جذابی نیست فقط چون بین میدنایت و دیور باید انتخاب میکردیم دیور رو گفتم . ولی دیور جوری نیست که همه بپسندن ‌.

اره خیلی گرمه و سنگین. 

بوی وانیل و بادوم میده . کمی بگذره بوی یاس هم حس میشه.

اگه خیلی بوی وانیل ملوس و ملایمی دوست داری مثلا بوی وانیل و کیک خوشت میاد بهتره کازاموراتی لیرا بگیری.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کلا پویزن عطر جذابی نیست فقط چون بین میدنایت و دیور باید انتخاب میکردیم دیور رو گفتم . ولی دیور جوری ...

مرسی عزیزم.

برای مادرم میخوام بگیرم میگرن داره پس پویزن براش مناسب نیست سردرد میگیره.

میدنایت رز خوشبوتره؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
مرسی عزیزم.برای مادرم میخوام بگیرم میگرن داره پس پویزن براش مناسب نیست سردرد میگیره.میدنایت رز خوشبو ...

اره پویزن خیلی گرمه اذیت میشن .

نه عزیزم میدنایت رو نوشتم براتون که از دیور بدتره . بوی جذابی نداره .

برای مادر میتونین عطرای جذاب تری انتخاب کنین مثلا عطر الین خیلی براشون مناسبه و به شدت شیکه . طبعش گرمه اما آزاردهنده نیست و خیلی جذابه .

یا عطر ورساچه برایت بگیرید که خنکه و بسیار بدی خوب و خانومانه ای داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑