2777
2789

چند روزی هست نماز نمیخونه منم نپرسیدم چون بخودش ربط داره امشب بهش گفتم دلیلش چیه چرا نماز نمیخونی گفت سوال خصوصی نپرس گفتم قهری با خدا گفت نه گفتم پس چی گفت نمیخوام مثل مامانت باشم 

با مامانم قهره نمیذاره برم خونشون حقیقتا حالم ازش بهم خورد یک مرد چقدر میتونه بجه باشه آخه چه ربطی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی گفت دهنتو ببنده ادامه ندی 

به خدا که نمیتونه اینو بگه 

فردای قیامت میخواد بگه چون مادرزنم اینجور بود من نماز نخوندم؟! 

به نظر تو عقلانیه؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا بهش میدون دادی که اون برای تو تعیین کنه بری خونه ی مامانت یا نهاشتباه از خودتم بوده

میدونه چی میگی خواهرممم همینو میگه ولی من دیگه بریدم دیگه توان مبارزه و مقابله ندارم

یه چیزی گفت دهنتو ببنده ادامه ندی به خدا که نمیتونه اینو بگه فردای قیامت میخواد بگه چون مادرزنم اینج ...

والا بی عقل که هست نصف دعواها سر اینه نمی‌فهمه تراپیستم میگفت شاید واقعا ای کیوش کمه ولی خوب هرچی هم میگفت من ادامه نمی‌دادم که چرا نمیخونی از مامانم خیلی کینه داره

خب دیگه خواهرتم داره میگهپس خودت بهش فک کن

چی بگم بهش بچه کوچیک دارم داد و بیداد میکنه نمیخوام جلو اون دعوا کنه میدونه نقطه ضعفه وقتی داد و بیداد میکنه میگیره دستش بچمو

چرا اینقد از مامانت کینه داره؟ مامانت تحقیرش کرده؟

تو عقد باهم دعوا کردن شوهرم خانوادش خیلی کم گذاشتن خیلی برای همین مامانم بعد یکسال که شوهرمو خیلی تحویل می‌گرفت و اینا دید اینا خیلی پرو ان قشنگ جلو شوهرم میگفت حالا یا با تحقیر یا معمولی که چرا کم گذاشتین خیلی داستان داره ولی از اینجا شروع شد

خیلی سخته حرمت بینشون شکسته تو هم این وسط گیر کردی

من داغون شدم نمیدونی حامله بودم چی کشیدم پنیک گرفتم الانم دارم قرص میخورم لرزش شدید دست گرفتم اینا فقط جسمی بود روحم پودر شد