نگید عاشق شدم و میسازم و اینا و همینطور ازدواج کنید شاید شما با عشق بتونید خلا زندگی رو پر کنید ولی فرزندتون در آینده نه نمیتونه من با ۲۰ سال سن فهمیدم هیچی پول نمیشه پول داشته باشی خوشحالی تفریح با خانواده به راهه هی یه تومن دو تومن نمیکنی خودتو خوشگل میکنی استایلت خوب میشه حرفتو قبول دارن تحقیر نمیشی بچتم همینه این روزا توی فضای مجازی و مدرسه و دانشگاه همه دارن خودشونو مقایسه میکنن همه مثله شما قانع نیستن اینو صرفا به اونایی میگم ک میگن نداره چیکار کنیم عاشقشم آخه عشق نون و آب میشه موقع ازدواج فقط ب خودتون فکر نکنین خودتون رو بزارین جای بچه اتون ببینید دلتون میخواست تو چنین شرایطی باشه یا نه
من ازدواج منطقی رو بیشتر میپسندم علاقه هم مهمه ولی واقعا بی پولی تر میزنه به زندگی
ازدواج منطقی هم توش احساس هست کی گفته فق مادیات بایدببینی طرف میبینی وضعیت مالیش اخلاق خانواده اش شرایط تون بهم میخوره یانه بعداصلاازش خوشت میادیانه باایناازدواج منطقی میشه اصلن بدون احساس نمیشه احساس وقتی مشکلی پیش دعواتون میشه میتونه شماروپیش هم برگردونه ولی اگرملاک فقط پول طرف باشه همیشه توی دعواخودت بایدپیش قدم شی یاازخیلی خواسته های عاطفیت کوتاه بیای بهرحال طرف میفهمه واقعادوستش داره بخاطرپولشه
اولا که وقتی ازدواج کردیم ب معنای واقعی کلمه هیچیییی نداشتیم هیچی تازه بدهی هم داشتدوما اینکه آره تو ...
من خیلی بی پولی کشیدم از اول پولدار بدنیا اومدم چند سال ورق برگشت خیلیا رو شناختم توی این دوره الان واقعا هیچ جوره حاضر نیستم با بی پول ازدواج کنم ولی یکی از نزدیکانم این قصد رو داره هیچ جوره قانع نمیشه با اینکه میدونه خواستگارای خیلی خیلی بهتری داره