2777
2789
عنوان

دخترا پول مهمه پول فقط پول

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست
بی پولیم کشیدیم ازبی اخلاقی بیشترخوردیم الان وضع بهترشده ولی اخلاق نه

من گفتم با بی پول ازدواج نکنید نگفتم بی اخلاق 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بی پول نشدی درسته اخلاق مهمه ولی پول صدر جدوله

اها خب طرف مولتی میلیونر هم باشه اخلاق نداشته باشه چی ،قطعااا نمی دونه نه برای تو شوهری کنه نه برای اون بچه بدبخت پدری 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خب واسه همه ک خواستگار پولدار نمیدهمعمولا هر کسی با هم کفو خودش ازدواج میکنهپس باید فقیرا چ دختر چ پ ...

منم کبوتر با کبوتر رو قبول دارم ولی  حقوق ۵۰ تومن باشه حداقل من که با ۱۵ تومن اصلا نمیدونین کی زندگی گذشت

شماره حساب بده یه دو تومن برات واریز کنم که عذرخواهی کنی

در کیستو برا خودت شل کن برو یه آموزشگاه بهت ادب یاد بدن

من ازدواج منطقی رو بیشتر می‌پسندم علاقه هم مهمه ولی واقعا بی پولی تر میزنه به زندگی

ازدواج منطقی هم توش احساس هست کی گفته فق مادیات بایدببینی طرف میبینی وضعیت مالیش اخلاق خانواده اش شرایط تون بهم میخوره یانه بعداصلاازش خوشت میادیانه باایناازدواج منطقی میشه اصلن بدون احساس نمیشه احساس وقتی مشکلی پیش دعواتون میشه میتونه شماروپیش هم برگردونه ولی اگرملاک فقط پول طرف باشه همیشه توی دعواخودت بایدپیش قدم شی یاازخیلی خواسته های عاطفیت کوتاه بیای بهرحال طرف میفهمه واقعادوستش داره بخاطرپولشه

در کیستو برا خودت شل کن برو یه آموزشگاه بهت ادب یاد بدن

شما یه چندتا معرفی کن جان پدرت

من از وقتی پدرت چوپونی گوسفندامون رو ول کرد دیگه گوسفندهارو فروختم اومدم شهر حالا همه بهم میگن بی ادب

اولا که وقتی ازدواج کردیم ب معنای واقعی کلمه هیچیییی نداشتیم هیچی تازه بدهی هم داشتدوما اینکه آره تو ...

من خیلی بی پولی کشیدم از اول پولدار بدنیا اومدم چند سال ورق برگشت  خیلیا رو شناختم توی این دوره الان واقعا هیچ جوره حاضر نیستم با بی پول ازدواج کنم ولی یکی از نزدیکانم این قصد رو داره هیچ جوره قانع نمیشه با اینکه میدونه خواستگارای خیلی خیلی بهتری داره

منم کبوتر با کبوتر رو قبول دارم ولی حقوق ۵۰ تومن باشه حداقل من که با ۱۵ تومن اصلا نمیدونین کی زندگی ...

اره درکت میکنم و حرفت رو کاملا قبول دارم

ولی خب هر دختری هم خواستگار با شرایط اوکی و پولدار نداره وگرنه همه خودشون آگاه و خواهانن ک با ثروتمند ازدواج کنن

من گفتم با بی پول ازدواج نکنید نگفتم بی اخلاق

خوب پول اولیه ولی اخلاق اولیه شخصیت وخانواده طرف گزینه هاروبایدبه ترتیب بری جلوگزینه های اخرمادیات اگرتیکش خوردمبارکه واینکه کسی که ازخانواده درستی باشه خودشم ادم درستی باشه مطمئناازلحاظ مالی اوکیه خلاصه بی گداربه اب نمیزنه بلندشه بیادخواستگاری

هیچ کس فقیرنیست وقتی توانایی کارکردن وتلاش کردن داره اون ازدست خودشه که فقیره

مثلا پسری که دوران کنکورش رفته توی خیابون پی رفیق بازی تحصیل نکرد دانشگاه  خوب نرفت الانم در آمد خوب نداره رو نمیشه گفت فقیر باید گفت بی عرضه

کمی دست خودشونه کمی هم نب هر حال فقیرن دیگه

اکثران دست خودشونه یه خانمه بودتازه ازشوهرش جداشده بودبادوتابچه ازراه حرم پول نیورداینوراونورکارکردپول دراوردوام گرفتم زنوگیش جمع کردیه خونه بهتربرابچه هاش گرفت قسطی برادختراگوشی۴۰میلیونی برداشت قسطی هاالان سرتاپاعوض شدن مشکل ازبیعاری نه فقیربودن

اگه آدمه آدم درستی هم نباشه هم پول و به باد میده هم اعصاب روانتو

من فقط بحث مالیو باز کردم اخلاقیات رو نگفتم وگرنه ادم پولدار خوش اخلاقم خیلی هست مگه هر چی پولداره روانیه