2777
2789
عنوان

دخترا پول مهمه پول فقط پول

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست
اها خب طرف مولتی میلیونر هم باشه اخلاق نداشته باشه چی ،قطعااا نمی دونه نه برای تو شوهری کنه نه برای ...

ایا من توی عنوان گفتم. بداخلاق بردارین گفتم پولدار حالا اگه نبود هم دستش به دهنش برسه نداری نکشن  

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

ازدواج منطقی هم توش احساس هست کی گفته فق مادیات بایدببینی طرف میبینی وضعیت مالیش اخلاق خانواده اش شر ...

ابنا ابعاد دیگه انتخاب شخصه من فقط بعد مالی رو گفتم وگرنه شیشه فروشا و قاچاقچیا هم پولدارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یه چندتا معرفی کن جان پدرتمن از وقتی پدرت چوپونی گوسفندامون رو ول کرد دیگه گوسفندهارو فروختم اوم ...

برو بیرون از تاپیکم  پدرم تا زنده بود شکر خدا پولدار بودیم منم ابن تجربه ها رو نداشتم اینا رو هم اونایی که متاهلن میفهمن نه بچه سالی مثله شما که دستش به جیب پدرشه 

در اینده ی نزدیک هم وضع مالیم هزار درجه عوض میشه اینا رو هم من به آدما نصیحت کردم آدم نیستی نفهمیدی توهین به پدر بقیه نکن بی ادب 

اره درکت میکنم و حرفت رو کاملا قبول دارمولی خب هر دختری هم خواستگار با شرایط اوکی و پولدار نداره وگر ...

پولدار هم نبود ندار نباشه  بخدا زندگی سخته

خوب پول اولیه ولی اخلاق اولیه شخصیت وخانواده طرف گزینه هاروبایدبه ترتیب بری جلوگزینه های اخرمادیات ا ...

منم اصالت خانواده و ادابشون خیلی برام مهمه ولی پولم مهمه 

ولی شغل محترمی که ندارن پس شغلشم مهمه چی باشه

من نگفتم میلیونر باشه ولی طوری باشه که بتونه زندگی معمولی به راه کنه نه مدام تو مستاجری باشن مترو باشن بچه رو نتونن یه کلاس بفرستن 

خوب کسی خانواده اش بااصالته مطمئن باش ازهمون اول وضع شون خوب بوده براهمین گزینه ازش بالاترمادیه چون ...

خب بنظرتون دختری که حقوقش ۳۰ تومنه خواستگار خیلی خوب هم داره حقه بره با پسری که هیچی نداره به جز حقوق ۲۰ تومنی ازدواج کنه پسره تهرانه دختر هرمزگان دختر ماشین داره ولی پسره نه ماشین نه خونه نداره 

خوب منم نظرم همینه

منم همینو گفتم اینا توی تهران با حقوق ۵۰ تومن به بالاس کاربرای دیگه  توهین کردن