2777
2789
عنوان

چیکار کنم مهمون برا شام دارم ولی غذام از ساعت هفت امادست

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 64 پست
تهدیگ تخم مرغی چیه دیگه. بزار رو شومینه

چند قاشق برنج آبکش شده، یه تخم مرغ، دو سه  قاشق ماست، یکم نمک، زعفران و دو قاشق آبلیمو رو مخلوط کن، بریز کف قابلمه یه 5 دقیقه خودشو بگیره، بعد برنج آبکش شده رو بریز روش، محشر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش فکر کنم مثل ته چین زده ته دیگ رو

نه برای تهچین کل برنج رو تهچین درست میکنن ولی برا تهدیگ اندازه مثلاً هشت قاشق برنج با یه دونه تخم مرغ با دو قاشق ماست و زعفرون برای کف قابلمه

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
شعله پخش کن بزار زیرشو کم کن

ندارم بخاریمم خیلی زیاده تا خونه گرم بشه طبقه پایین ساختمون خالیه کف خونه سرد میشه اگه بخاری رو کم کنم

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
خب همون ته چین تخم مرغ هم چیه

برن رو با ماست و زعفران و تخم مرغ قاطی میکنن بعد یه کم زخیم می‌ریزن زیر برنج روش رو صاف میکنن بعد برنج سفید رو میریزن روش ته دیگش میشه ته چین 

ندارم بخاریمم خیلی زیاده تا خونه گرم بشه طبقه پایین ساختمون خالیه کف خونه سرد میشه اگه بخاری رو کم ک ...

عزیزم بخاری هر چقدرم زیاد باش نمیسوزه غذات بزار روش یا یه سینی بزار رو بخاری بعدقابلمه روبزار

ماش پلو مجلسی چیه دیگه.ماش پلو پختی دیگه ماش پلو اصلا مجلسی نیست

چرا هست ماش پلو ساده و مجلسی با هم فرق دارن

نه برای تهچین کل برنج رو تهچین درست میکنن ولی برا تهدیگ اندازه مثلاً هشت قاشق برنج با یه دونه تخم مر ...

میدونم گلم ،گفتم مثل ته چین منظورتونه،اتفاقا الان بهش توضیح دادم

برن رو با ماست و زعفران و تخم مرغ قاطی میکنن بعد یه کم زخیم می‌ریزن زیر برنج روش رو صاف میکنن بعد بر ...

چه جالب بعد مرغ و گوشت نمیخواد بریزم داخلش؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️