سلام بچه ها مهمون برا شام دارم ولی غذام از ساعت هفت شب آماده شده زیرش رو مجبور شدم خاموش کنم چون تهدیگش ترسیدم بسوزه غذام ماش پلو مجلسی با تهدیگ تخم مرغی هست و یک دونه مهمون هم دارم چیکار کنم تا اومدنش غذام از دهن نیفته
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
چند قاشق برنج آبکش شده، یه تخم مرغ، دو سه قاشق ماست، یکم نمک، زعفران و دو قاشق آبلیمو رو مخلوط کن، بریز کف قابلمه یه 5 دقیقه خودشو بگیره، بعد برنج آبکش شده رو بریز روش، محشر میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه برای تهچین کل برنج رو تهچین درست میکنن ولی برا تهدیگ اندازه مثلاً هشت قاشق برنج با یه دونه تخم مرغ با دو قاشق ماست و زعفرون برای کف قابلمه
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
ندارم بخاریمم خیلی زیاده تا خونه گرم بشه طبقه پایین ساختمون خالیه کف خونه سرد میشه اگه بخاری رو کم کنم