2777
2789

سلام بچه ها مهمون برا شام دارم ولی غذام از ساعت هفت شب آماده شده زیرش رو مجبور شدم خاموش کنم چون تهدیگش ترسیدم بسوزه غذام ماش پلو مجلسی با تهدیگ  تخم مرغی هست و یک دونه مهمون هم دارم چیکار کنم تا اومدنش غذام از دهن نیفته

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهدیگ تخم مرغی چیه عزیزم؟

برنج آبکش شده و ماست و زعفرون و تخم مرغ برای کف قابلمه روش هم برنجی که قراره دم کنی رو میریزی

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

تا مهمونا بیان از دهن میوفته آدرس میدم بفرست واسه من برا مهمونا هم از رستوران بگیر

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

تهدیگ تخم مرغی چیه دیگه. بزار رو شومینه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

عزیزم زیر برنج خاموش نکن

برنج کیفیتش از دست میده،میچسبه به هم روی هم میخوابه ته دیگ هم نرم میشه

شعله ش خیلی کم کن و شعله پخش کن بذار که بخار توش بمونه ،نترس نمیسوزه نهایت تا یه ساعت دیگه شام میخورید

هیچی نمیشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....