2777
2789
عنوان

کسی عاشق همچین دختری میشه

205 بازدید | 7 پست

این طبیعیه ک من دارم درد آوارگی و بی خونگیو میکشم عکس هر چی خونه میبینم حسرت میخورم؟

وقتی صاحبکارمو میبینم پول داره خانواده داره حسرت میخورم وقتی مشتریا میبینم ک با عشقشون..خانوادشون میان اینجا صبحانه و ناهار شام میخورن حسرت میخورم...یوقتایی میگم کسی عاشق دختری میشه ک خانواده نداره خانوادشون از هم پاشیده میشه؟ کسی عاشق دختر بی پول میشه؟

تا دوازده شب سگ دو میزنم برای دوازده تومن من واقعا تحمل این زندگیو ندارم دیگه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم قوی هستی بهترین‌ها برات‌میاد مطعن باش

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

تو نقشی در فروپاشی خانوادت نداشتی . و اتفاقا آفرین بهت که داری تلاش میکنی تا محتاج کسی نباشی،  تو یه دختر واقعا قوی و مستقل هستی .

و اینو یادت باشه هرکسی لیاقت قلب و روح پاک تورو نداره . 

منم مثل تو زندگیمون پاشیده اما دیگه از پسریم توقع ندارم بیاد سمتم چون مشخصه دنبال چین

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بله من  اگه باشم میشم ربطی ندارع ، هرکس ملاکش فرق می‌کنه آبجی .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸