2777
2789
عنوان

دوران نامزدی کم توقع نباشید‌😁

541 بازدید | 24 پست

یادتون باشه دوران عقد یا نامزدی پایه و بنای خیلی از رفتارها توی زندگی مشترکتون بنا میشه پس خیلی مهمه که چجوری رفتار کنین. و این اهمیت در همه زمینه ها وجود داره.

️یکی از این زمینه هایی که خیلی اهمیت داره اینه که در حد وسع نامزدتون تاکید میکنم درحد وسعش بذارین براتون خرج کنه.

️زیادی کم توقع  نباشین لطفا مثلا اگه میگه بریم فلان رستوران جوجه کباب بخوریم. تو فکرتون دودوتا چهارتا نکنین که اونجا گرونه و فلان 😒  اجازه بدین فعلا که نامزدین براتون خرج کنه تا بفهمه زن و زندگی خرج داره😊و یاد بگیره براتون خرج کنه

️اگه دائما بگین نمیخوام ناخوداگاه توی زندگی هم همش انتظار داره که ازش چیزی نخواین 🧐 و اگه ازش چیزی بخواین ازتون طلبکار میشه که چرا اینقدر پرتوقعی 🤨 پس حواستون باشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

اگه ازدواج کردم چشم🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت متاهلی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب وقتی نداره چه جور خرج کنه اخه

عزیزم در حد وسع 

و کسی که کاملا نداره لزوما نباید به فکر زن گرفتن باشه

تروخدا زمینه های دیگه هم بگو من جز از لحاظ مالی دیگه نمی‌دونم الان باید چه رفتاریو بکنم ک عادت کنه

عزیزم سعی کن هر رفتاری رو که دوست داری طرفت در آینده باهات داشته باشه و هر اخلاقی رو که دوست داری اون داشته باشه روش نامحسوس کار کنی مثلا در این مورد سعی کن شبا ک میری بیرون ازش درخواست های کوچیک داشته باشی مثلا فلان خوراکی و هوس کردم و و شب های بعدی دیگه خودش براش عادت میشه میگه چیزی میخوری برات بگیرم ؟و تو خواستتو میگی

این یک مثال کوچیک برای چیزای کوچیک بود همه عادت ها رو خودتون میتونید براشون ایجاد کنید مثلا فلان اخلاق رو دوست دارید بشینید براش تعریف کنید بگید تویی نگاه زن ها فلان اخلاق خیلی به چشم میاد و زیبا دیده میشه (ولی مستقیما عنوان نکنید دوس دارم تو هم داشته باشی باید داشته باشی یا شبیه فلانی یا فلان مرد ها)از اون اخلاق در دیدگاه خانوما تعریف کنید و بگید همچین اخلاقی برای خانوما واقعا جذابه و باعث میشه بیشتر عاشق طرف بشن