2777
2789
عنوان

😭😭تو روخدا بگید چیکار کنم

139 بازدید | 25 پست

شوهرم دیگه خیلی باهام بد رفتاری میکنه نمیزاره یهکلمه حرف بزنم تا میام حرف بزنم داد میزنه من و کتک میزنه میگه همیشه حرف حرف منه و تو فقط باید بگی چشم نه میزاره جایی برم دو روز در میون من و با کلی غر غر میبره خونه مامانم فقط خسته شدم خسته میخام یه مدت بی تفاوت باشم فقط در حد سلام خداحافظ جامم ازش جدا کنم نظرتون چیه خوبه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو روز در میان که خیلی خوبه.. خوب به حرفش گوش کن دیگه مردا همینو میخوان.. من کم میرم کاش مشکل ادم هم ...

چند وقت یه بار می ری ؟؟

من ۱۶ساله ازدواج کردم شوهرم با خانوادم مشکل داره دوست ندارم برم بهشون سر بزنم منم جدیدا ماهی یه بار میرم.

ولی خیلی داغونم هیچ دوست ورفیقی ندارم جایی هم نمی اره برم

دو روز در میان که خیلی خوبه.. خوب به حرفش گوش کن دیگه مردا همینو میخوان.. من کم میرم کاش مشکل ادم هم ...

چرا خوبه مت بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم هر روز شام و ناهار اونجاییم بعد اینکه من دو روز درمیون با کلی دعوا و کتک میرم خوبه ؟؟

چند وقت یه بار می ری ؟؟من ۱۶ساله ازدواج کردم شوهرم با خانوادم مشکل داره دوست ندارم برم بهشون سر بزنم ...

دو روز در میون قضیه فقط این نیست من و میزنه من برادرم اعتیاد داره همش بهم میگه سر کوفت میزنه  و بهم فحش میده احساس بی ارزشی دارم ...

چند وقت یه بار می ری ؟؟من ۱۶ساله ازدواج کردم شوهرم با خانوادم مشکل داره دوست ندارم برم بهشون سر بزنم ...

من تقریبا دو هفته ای یبار.. خوب اون مشکل داره تو چرا نمیری پدرمادرت دلش تنگ نمیشه!؟

سلام عزیزم خودت بشینی کلاتو قاضی کنی حتما دلیل این رفتارهای شوهرت رو پیدا میکنی.سعی کن از بیرون به مشکلاتتون نگاه کنی.خودتو هرجوری که بلدی آروم کن بعد قشنگ بشین هرچی تو دلته رو کاغذ بنویس و بی طرفانه از طرف همسرت هم بنویس حتما خیلی چیزا دستگیرت میشه.