2777
2789
عنوان

کاشکی منم میتونسم شیک گریه کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست

باید یجوری کریه کنی دل همه کباااااب بشه.شیکم نبود عیب نداره 😂

من ک زیاد اهل گریه کردن نیستم ینی به این راحتیا کسی نمیبینه اشکمو...

اما تا بحال هر کی اشکمو دیده باهام گریه کرده😭😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریا نشه من از همونام😎😎😎😝

کوفتت بشه 😀😀😂 گریه کن عمو ببینه 😀

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
من برعکس دوست دارم وقتی گریه میکنم مثل خواهرم چشمام و صورتم قرمز بشه ولی نمیشه😐

باور کن ی نعمته قدرشو بدون 😀😀

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

من بي صدا گريه ميكنم ولي بعدش گلوم اونقد سنگين ميشه ترجيح ميدم با دادو بيداد گريه كنم گلوم درد نگيره

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

ببین من انقدر زشت می شم که یه وقتا به شوهرم می گم: دلم می خواد گریه کنم،
می گه: عزیزم گریه کن!
 می گم: خب به تو رحم می کنم که باید اون قیافه رو تحمل کنی!!
 می گه: نه من می گیرمت بغلم سرت رو می ذارم رو شونه ام که صورتت رو نبینم!!  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
واسه اونا اشك تمساحه 😂😂😂

سلام رز جان.تو فکرت بودم عزیزم .نی نی بسلامتی بدنیا اومد ؟؟ 😍

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من همسرم خیلی خیلی به گریه حساسه 

حالا من از گریه ده بار غش کنم بعد ده دقیقه اصلا معلوم نمیشه، همیشه میگه تو هیچوقت گریه نمیکنی😐

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
منم همیشه بی صدا گریه میکنم و اشکام مث رووود سرازیر میشه😶

ٱوووخی ،خوشبحالت,من که بعدگریه انگارتریلی از روصورتم ردشده،تازه استارترخوبه ،من حین گریه ازته دلم عرمیزنم،بخاطرهمین صدامم تاده روز دورگه است،ازدماغ بادمجونی که دیگه نگم برات

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢