2777
2789

من امروز امتحان مدیریت خانواده اصلی داشتم 

مریض بودم نتونستم برم رفتم دکتر بهم گواهی داد تپش قلب اینا داشتم 

چیکار کنم راضی بشه دویاره ازم امتحان بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننه من غریبم بازی دربیار

دستتو بذار رو سینت برندار که خیلی درد میکنه

ببین جوری که انگار قراره مخ کراشتو بزنی.خیلی اروم حرف بزن و ملایم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اخه وگرنه برام 0 لحاظ میشه معدلم میاد پایین

خب بیاد! مگه مهمه

ول کن بابا برای این چیزا خودتو اذیت نکن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

ننه من غریبم بازی دربیاردستتو بذار رو سینت برندار که خیلی درد میکنهببین جوری که انگار قراره مخ کراشت ...

تمام تلاشم رو میکنمممم

مامانم گفت رفتی بگو زنگ بزننن به من 

من خودم میگم حالت اصلا خوب نبود و... خودم همین کارا رو انجام میدم 

ولی به نظرت گواهی پزشک ببرم امتحان میگیره؟

تمام تلاشم رو میکنمممممامانم گفت رفتی بگو زنگ بزننن به من من خودم میگم حالت اصلا خوب نبود و... خودم ...

اره ببر

یکمم زبون بریز میگیره. به کمک دوستاتم احتیاج داری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

زیاد عقده ای نیست ولی بازم میترسم نگیرهمامانم گفت رفتی بگو من زنگ بزنم باهاش حرف بزنم

آره اینم خوبه که زنگ بزنن

پس حلهه

فقط سمج باش

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

غیبت موجه در امتحان نوبت اول اینجوریه که نوبت دوم هر نمره ای بگیری، همونو برا نوبت اولت هم لحاظ میکن ...

واقعااا؟

خب خداروشکر 

ولی اون روز معاون سر صف گفت اگه موجه باشه و معلم راضی بشه میشه دوباره امتحان گرفت