2777
2789
چه خبره مگه آخه تو اين دوره زمونه دوتاشم زياده من اين دومي رو فقط به اميد دختر آوردم وگرنه همون يكي ...

من اگه بتونم 4 تا میخوام  

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ی سوال بپرسم‌ من تو هفته ۲۳ هستم خیلی تکررادرار دارم خیلی میرم دستشویی بنظرتون طبیعیه

اگه سوزش و درد بعد ادرار نداری طبیعیه. ولی هر از گاهی یک آزمایش ادرار ساده هم بده. من هفته 21 اما تکرر ندارم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
اووه هفته ۱۹هم فکرنکنم دیکه اشتباه بشه ،جنین کامل،قبلش نرفته بودی سونو؟ان تی ؟۴بعدی؟آنومالی؟پسرمیخوا ...

تو ان تی بهم نگفتن ک جنسیت چیه.. اره پسر میخوام

اگه سوزش و درد بعد ادرار نداری طبیعیه. ولی هر از گاهی یک آزمایش ادرار ساده هم بده. من هفته 21 اما تک ...

نه سوزش واینا ندارم ولی عرق بیدمشک با لیمو شیرین میخورم شاید سردیم شده 

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600  
اگه سوزش و درد بعد ادرار نداری طبیعیه. ولی هر از گاهی یک آزمایش ادرار ساده هم بده. من هفته 21 اما تک ...

حالا یه هفته دیگه ازمایش برا دیابت اینا دارم

میشه ی سوال بپرسم‌ من تو هفته ۲۳ هستم خیلی تکررادرار دارم خیلی میرم دستشویی بنظرتون طبیعیه

من بعد ادرار از همون اول بارداریم درد داشتم..اولش خیلی شدید بود .. عفونت ادرار داشتم ... الان بازم یکم بهترم... البته بعد هر بار دسشویی رفتن این دردو حس میکنم.. ولی تکرر ادرارم ب نسبت قبل بیشتر شده..خب طبیعیه ک داشته باشی..

من بعد ادرار از همون اول بارداریم درد داشتم..اولش خیلی شدید بود .. عفونت ادرار داشتم ... الان بازم ی ...

من ازمایش دادم اوایل بارداری عفونت نداشتم الان یکم تکرر دارم فقط