2777
2789
عنوان

مشکل دخترم

267 بازدید | 23 پست

دخترم ده سالشه.اما توی مدرسه کم حرفه و درسش هم خوب نیست.خیلی دوست دارم مثل همکلاسی هاش شیطون باشه و سر زبون داشته باشه لطفا بغیر از راهنمایی مراجعه به روانشناس چه راهکارهایی میتونید بهم بدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم هایی براش بزار که  بچه ها توش سرزبون دارن و شیطنت؛

شاید الگو برداری کرد

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .

بنشونش جلو آینه بگو داستان تعریف کنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

توی جمع باشه بفرستش کلاس رقص شنا 4 تا دوست اونجا پیدا کنه شاد باشه درسم یواش یواش درستش کن بهش بگو فلان امتحان خوب شی فلان چیزو میخرم خودتم کمکش کن معلم بگیر درس مهم نیس الان دکترا هم بدون ازمون شده مهم شاد بودن بچه اس

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب

به نظر من به جای اینکه رو درسش حساس باشی تو یه کلاس ورزشی حداقل امکان گروهی ثبت نامش کن..هر کلاسی که دوس داره.  خودتم ازش انتظار قهرمان شدن نداشته باش فقط تشویقش کن تو این کلاسا بره حتما خیلی موثره

وقتی از مدرسه میاد بگو اتفاقای اون روزو برات تعریف کنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اين چيزا تو خونه ادم بايد باشه

من درسم خوب بود ولي هيچوقت شيطون نبودم از بچگي تا الان،،واقعا هم دست خودم نيست كه بخوام تغييرش بدم

شمام رو درسش كار كنين اما چيكار دارين بخواين تغييرش بدين طفليو

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
مثل خیلی از کوچیکای ما.. چون اعتماد به نفس نداشتیم😑

من كه هنوزم ندارم

خيلي بده واقعا  

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست