2777
2789
عنوان

کسانی که میشناسند؟موسسه حرف آخر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 129663 بازدید | 154 پست

سلام خدمت همه کاربران عزیز 

خواهش میکنم گول تبلیغات این موسسات بخصوص موسسه ونوس که آرمان صفوی از مشاوران ارشدش هست و تقریبا تو اکثر شبکه های تلویزیونی برنامه دارن نخورید. شگرد خاصی برای فروش سی دی هاشون دارن که فقط میخوان به شما غالب کنند!!!

من هفته گذشته حین برنامه گزینه ۴ که تبلیغ میکردن مشاوره رایگان با نفرات برتر کنکور داریم پیامک بفرستیدو .... ما هم به رسانه ملی اعتماد کردیم و پیامک فرستادیم یک ساعت نشده آقایی با معرفی خود که دکترای مشاوره داره و از مشاوران ارشد ونوس هست تماس گرفت و ازخدمات مشاوره و پشتیبانی ..... صحبت و کلی وعده داد و بلاخره ما هم اعتماد کردیم و رفتیم به آدرس موسسه که برج مهستان هست برای خرید پگ طلایی که شامل لوح ها و مشاوره و پشتیبانی توسط رتبه برتر کنکور مبلغ  ۵۱۰۰  ( ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار پرداخت کردیم). پس از دریافت سی دی ها متوجه شدیم بیش از ۷۰ درصد برای من قابل استفاده نیست که با مشاور تماس گرفتیم،گفتن ارزش لوح ها بیش از ۸ میلیون  تومان هست میتونی ببری انقلاب و بفروشی ... بعد هم دیگه به تماسم پاسخ نداد!!!!  و رتبه برتر هم تو حق داری فقط یک روز در هفته اونم زمان محدودی تماس داشته باشی و اگر از اون تایم گذشت هم به تماست پاسخ نمیده و همچنین گزارش تلگرامی به پشتیبان و این تمام خدمات موسسه و مشاوره اش هست و متوجه شدم با شگرد مشاوره رایگان پگ ویژه کلاهبرداریشون  که  تعداد زیادی سی دی و دی وی دی با مبلغ میلیونی بهت غالب میکنن  و بعد هم مشاور تورو بلاک میکنه و چون تحت هیچ شرایطی جلسه حضوری باهاشون نمیذارن و نداشتیتو اون آدم رو نمیشناسی و هویتش هم ....فقط یه خط تلفن هست و ..... و کلاه گشادی که سرت رفته

سلام دوستان 

وقت بخیر 

من نظرهای شمارو خوندم و باورهای غلط شمارو دیدم خواستم بیام بگم موسسه حرف اخر واقعا واقعا واقعا خیلی عالیه ولی برای کسی که خیلی ضعیفه تو درساش و میخواد به سطح بالا برسه نه برای افراد سطح بالا و اینم اضافه کنم که من کامل این دی وی دی هاشو گرفتم و میخونم انشالله کنکور۹۷ بینایی سنجی قبول بشم و اینکه هیچ موسسه ای بهتر از حرف اخر نیست الکی گول موسسه های دیگه رو نخورید 

با حرف اخر میتونی توی سه الی چهار ماه همه کتابارو ببندی و یک بار کامل مرور ‌کنی که صددرصد رتبت زیر ده هزار میشه اگه همشو نگاه کنی و خلاصه نویسی کنی ازشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من چندتا دی وی دی شو گرفتم ولی تنبلی کردم نخوندمشون...فقط پول هدر دادم😆😆😆

شما فقط پنج دقیقشو نگاه کن اگه تونستی ازش دل بکنی و بری کتابو بخونی 

اصلا یه جوری خوندن برات راحت و مثل اب خکردن میشه

خب پس چیشون خوبه بنظرت کارشون فقط همینه که دی وی دی

دوستان کلاه سرتون نره اصلا خواخش میکنم  سمت فیلم نرید فقطتون هدر میرهه. شما باید روز ی چهارده ساعت درس بخونید عدش خوب چجور سوال بعضی ها میدونی چرا وقتی تست میزنی  بعد دو روز فراموش میکنی چون.  در جا میری سراغ پاسخ نامه موسسه خوبی اما همون لحظه یادته چی خوندی  فقط نمیاری دورشو کنیکنی گولتون نزن میگن راحت  کسانی سواد دارن  مینتونن موفق شن همش دورغه راحت چه اب بخورن چه خدا قسم بدهن  فقط تا م فکر کن حتی شدها دو ساعت اگر این کار نکنید فایدهه ندارهه  اصلا نمتونید  موفق بشید با فیلم دیدن کلی فقتو میگیرها هر وقت مطلبی میخونی. رو کاغذ بنویسید هاکلاکیش کنید  بزنی دیوار من این درس خوندم  نا امید نشید بگید من کند ذهنم با این کار اگر نصفشون هم بخونی  بهترین دانشگاه قبول میشی  حتی اگر میخای سراغ پاسخ نامه بریبه کتاب بازگشت کن بخون  چند بار بخونش کجا مهه فیلم های این موسسه یا موسسه دیگر فقطتو مگیرهه که راحت متونی  هم تست بزنی هم فیلم نمیتونی هرگز  فقط این کار بکنیپ قطعا موفق میشید  به حرف هیچ موسیه ای گوش نکنید  سوال که بلد نیستید  بسبار سختن  مارک دارشون کنید روزهای بعد حلشو کنید فاصله سه چهار روزهه  بعدش دشمن قسم خوردهه انسان شیطان میباشد   پس دشمن فراموشی رفتن نگاه به پاسخ نامه هست

شما فقط پنج دقیقشو نگاه کن اگه تونستی ازش دل بکنی و بری کتابو بخونی  اصلا یه جوری خوندن برات ر ...

من پلسخ دهند ام به هیچ موسسه اعتماد نکنید پست من نگاه نید همه چیز توضیح دادمدادم  تومشاوران حرف اخری 

بچه ها من هه مطالب توضیح دادم. فقط کتاب درسی ی قول هیچ موسسه نخوی واسه ادبیات 

گاج نقره ای کتاب موضوعی واسه زیست  تانک  کتاب خط به خط زیاد باشه تست هاش بعدش. واسه عربی ایادفعلی واسه زبان فقط موسه حرف اخر فقط زبانش خوبه فقط  کتاب تستم دارن بیقیه لایی جرز خوبن گوتون نزنن بگید همشونو دارم زبان فقط میخام بگیرم  بعدش واسه ریاضی  همون سوالات کنکور  و فیزیک  گاج  نقره ای زیست بعد تانک. ایکو  خوبه  گفته باشم خوابتون باید شش ساعت باشه. تنظینم کنید  بعدششمیی مبتکران مولف استاد بهمن بازرگان یا دیودی ها  دکتر قهرمان فر تو کانال تلگرامی هست 

گفته باشم از فیلم تلیویزیون و مهمانی خوشی تفریحی تعطیعل

چرته من خودم گرفتم دی وی دی هاشو استاداش بعضی هاش خوبن ولی موسسه  دیوی دی ها رو ناقص میفرسته و پول بیشتر میخواد اصلا هم بعد گرفتن پول جوابگو نیستن مشاوره شون هم الکیه

جایی در پشت ذهنت به خاطر بسپار که اثر انگشت خدا برهمه چیز هست از یاد نبریم...