سلام خدمت همه کاربران عزیز
خواهش میکنم گول تبلیغات این موسسات بخصوص موسسه ونوس که آرمان صفوی از مشاوران ارشدش هست و تقریبا تو اکثر شبکه های تلویزیونی برنامه دارن نخورید. شگرد خاصی برای فروش سی دی هاشون دارن که فقط میخوان به شما غالب کنند!!!
من هفته گذشته حین برنامه گزینه ۴ که تبلیغ میکردن مشاوره رایگان با نفرات برتر کنکور داریم پیامک بفرستیدو .... ما هم به رسانه ملی اعتماد کردیم و پیامک فرستادیم یک ساعت نشده آقایی با معرفی خود که دکترای مشاوره داره و از مشاوران ارشد ونوس هست تماس گرفت و ازخدمات مشاوره و پشتیبانی ..... صحبت و کلی وعده داد و بلاخره ما هم اعتماد کردیم و رفتیم به آدرس موسسه که برج مهستان هست برای خرید پگ طلایی که شامل لوح ها و مشاوره و پشتیبانی توسط رتبه برتر کنکور مبلغ ۵۱۰۰ ( ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار پرداخت کردیم). پس از دریافت سی دی ها متوجه شدیم بیش از ۷۰ درصد برای من قابل استفاده نیست که با مشاور تماس گرفتیم،گفتن ارزش لوح ها بیش از ۸ میلیون تومان هست میتونی ببری انقلاب و بفروشی ... بعد هم دیگه به تماسم پاسخ نداد!!!! و رتبه برتر هم تو حق داری فقط یک روز در هفته اونم زمان محدودی تماس داشته باشی و اگر از اون تایم گذشت هم به تماست پاسخ نمیده و همچنین گزارش تلگرامی به پشتیبان و این تمام خدمات موسسه و مشاوره اش هست و متوجه شدم با شگرد مشاوره رایگان پگ ویژه کلاهبرداریشون که تعداد زیادی سی دی و دی وی دی با مبلغ میلیونی بهت غالب میکنن و بعد هم مشاور تورو بلاک میکنه و چون تحت هیچ شرایطی جلسه حضوری باهاشون نمیذارن و نداشتیتو اون آدم رو نمیشناسی و هویتش هم ....فقط یه خط تلفن هست و ..... و کلاه گشادی که سرت رفته