2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

140 بازدید | 19 پست

خانما مادروشوهرم ماشین ظرف شویی داره هروفت همگی میریم اونجا بنده خدا خودش میگه طرفا رو بزارید توی ماشین

ولی خواهرشوهرم نمیدونم چه اصراری داره که با دست بشوریم همش بهونه میاره میگه نه تا بخوایم بنذازیم تو ماشبن با دست یه دقیقه ای شستیم یا میگه الان بزاریم پر نمیشه باید تا فردا صبر کنیم تا پر بشه درصورتیکه تعدادمون 10 تایی میشه کلی ظرف و کاسه و لیوان کثیف میشه نهایت پر نشه ماشین یه فردا ظرف ناهار بزارن توش پره میشه روشنش کرد

منم چند بار گفتم خب بندازیم تو ماشین ولی گوش نمیکنه بعد وایمیسته خودش تنهایی همه طرف ها رو کیشوره منم نرفتم کمکش که سختش بشه دفعه دیگه بندازه تو ماشین میدونم تو دلش هم کلی فحشم داده ولی خب از طرفی هم زشته همه ما بشینیم اون بره همه طرفا بشوره جلوی مادرشوهرم زشته من بشینم 

از طرفی حوصله شستن اون همه ظرف رو با دست ندارم خب میگم وفتی ماشین هست مگه مریضیم با دست بشوریم بچه کوچک هم دارم

چیکار کنم راه حل بدین

بزارم خودش بره تنهایی بشوره همرو وقتی ماشین روشن نمیکنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز بگو ماشین خریدیم برای همین دیگه 

ماشین خودش زحمتش و می کشه بزار پیش هم بیشتزر بشینیم من واقعا دلم نمیاد وقتی این جمع هست و‌میدونم ماشینم تمیز می شوره وقتمو صرف ظرف شستن کنم دوست دارم‌تو جمع باشم و بعدم برو بشین

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

مثل عروس ما.

خب ظرفشویی اسباب راحتیه 

من ک پپیش اومده قرص نداشتم الکی گفتم بذارید آخر شب می‌چینم توی ماشین بعدا خودم شستم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من جات بودم میرفتم کمکش

حالا مگه چه اتفاقی میفته یه مقدار از مهمونی را کمکش ظرف بشوری

عوضش دلش را به دست میاری و این باعث میشه هم دشمن برا خودت درست نکنی و هم اگه بعدا به کمکش نیاز داشتی کمکت کنه

خب ظرفشویی اسباب راحتیه من ک پپیش اومده قرص نداشتم الکی گفتم بذارید آخر شب می‌چینم توی ماشین بعدا خو ...

اره ولی عروس ما حتی فنجونهای چایی رو میبره میزاره تو ظرفشور. بعد ما هر وقت رفتیم خونش میگه قرص ندارم یا من اصلا استفاده نمیکنم. چی بگیم البته از موقع کرونا هنوز خونش نرفتیم فقط ایشون میان😄

ایشون از اوناست که وسیله براش عزیزه و میگه استفاده نکنیم از امکانات تا خراب نشه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

تا تموم شد غذا شما شروع من تا همه ظرفارو میارن ی سری رو بچین توی ماشین

اخه نمیشه چون جند بار گفتم بنداز تو ماشین چرا با دست کیشوری فکرکمرت باش

اوه اینجوری بکنم فکرمیکنه دارم باهاش لج میکنم

دقیقا عمین مدلیهخب به نظرت من چیکار کنم؟ بشینم و نرم کمکش؟

ببین بقیه کارها رو کمک کن مثل پذیرایی ولی نه در اون حد که بشه وظیفه خب ؟  بعد از شام هم سریع ظرفارو بذار توی ظرفشویی 

تک و توک توی ظرف شستن کمک کن که نگن کمک نمیکنه ولی بیشتر بشین تا خودش بشوره و کوتاه بیاد دیگه 

واقعا درک نمیکنم همچین رفتاری رو از ادما 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ببین بقیه کارها رو کمک کن مثل پذیرایی ولی نه در اون حد که بشه وظیفه خب ؟ بعد از شام هم سریع ظرفارو ...

واقعا دیوونم کرده 

خیلی احمقه دلش همیشه حمالی میخواد

خب بگو ماشین هست چرا با دست میشوری اسکولی؟