2777
2789

؟؟ بدون ازمون های دانشگاه ازاد 

میتونم الان انتخاب نکنم از مهربرم ثبت نام کنم؟؟ درسته؟ یه مشکلی پیش اومده نمی تونم برم سایت اما رشته هایی میخوام خیلی کم طرفدارن

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ، اون دانشگاهی که میخوای بری باید چک کنی ببینی بازه ی زمانی ثبت نام و ایناش چجوریه

مطمئنی نگین جان؟

اره تو سایت هر دانشگاهی که بخوای بری اعلامیه زدن که چه رشته هاییو بدون کنکور میشه ثبت نام کرد و بازه ...

یعنی حضوری برم اوکیخ؟؟ دیگه نمیخواد برم انتخاب رشته کنم الان؟

باید بری دانشگاه دیگه اول مهر باید بری

توروقران راست میگی ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ اخه من اواخر مهر تازه نتایج میاذ شاید روزانه دربیام نمیشه اواخر مهربرم؟؟

عزیزم شدنش میشه ولی به نظرم حضوری برو دانشگاه باهاشون صحبت کن

توروقران راست میگی ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ اخه من اواخر مهر تازه نتایج میاذ شاید روزانه دربیام نمیشه اواخر مهربرم؟

تا زمانی که سایت بازه میتونی بری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊