2777
2789
عنوان

گوش دخترم درد میکنه

794 بازدید | 47 پست

دخترم سرما خورده تازه داره خوب میشه..دو بار بردمش دکتر گوش معاینه کرد ولی گفت عفونت نداره آنتی هم خورده ولی گاهی اوقات درد میگیره..بهش چی بدم دیگه که خوب بشه

آه اه خسته شدم دیگه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا به حرف اونایی که گفتن عنبرنسا توجه نکن

چرا 

چرت گفتن عادتونه؟؟؟

من خودم بحدی درد گوش داشتم که صدتا مسکن و چرک خشک کن آموکسی سیلین و آموکسی کلاو ‌و شیاف و.... تاثیر نداشت آخرش یک بار دود دادم خوب شدم. چرا اینقدر گارد الکی دارید اه

چرا چرت گفتن عادتونه؟؟؟من خودم بحدی درد گوش داشتم که صدتا مسکن و چرک خشک کن آموکسی سیلین و آموکسی کل ...

من توهینی نکردم ولی اینکه تو داری به صحبت بدون توهین من ، صفت چرت بودن میدی چیزی جز شخصیتت رو نشون نمیده 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

من توهینی نکردم ولی اینکه تو داری به صحبت بدون توهین من ، صفت چرت بودن میدی چیزی جز شخصیتت رو نشون ن ...

اینکه شما هم دلیل اثباتی نداری برای نظریه ای که دادی همین بس که چیزی که گفتم بسیار هم بجا بود

دود دادن عنبرنسا معجزه می‌کنه

اره واقعا اینو من خودم تجربه کردم وای امشب دختر منم مارو کشت بخاطر دندون و گوشش. شب ن من ن شوهرم ن دخترم نخوابیدیم اصلنننن . اموکسی و پروفن و استا هم کاری برا دخترم نکرد. شوهرم عنبر نسا دود داد تو گوشش باورم نمیشه خوابید 😭👌🏻