2777
2789
عنوان

بهم زدن رابطشون

140 بازدید | 19 پست

من یک سال هست تو یه رابطه پیچیده با یک اقایی هم هستم هم نیستم  اینکه اول ایشون پیش قدم شدن توجه زیادی میکردن بهم و تا حدی که به دوستان صمیمیشون حسشون رو گفته بودن اوایل من خوشم نمی اومد بعد کم کم منم جذبشون شدم رابطمون خیلی خوب شده بود سر یه مسئله ای چیزی شنیدم که ناراحت شدم و چندین ماه دور شدم اما به تازگی فهمیدم با فردی رفته تو رابطه که اون ادم با اینکه میدونست حس من و این اقا رو رفته باهاش واقعا حالم بده مسئله اینکه الان تو یک جمع پیش دوست دخترش میشینه اما ساعت ها زل میزنه بهم  از اون طرف تو تولد یکی از دوستای مشترکمون دوست دخترش و نیاورد و تمام شب سعی میکرد باهام حرف بزنه ،منم ایشونو خیلی دوست دارم ادم مناسبیه هم از لحاظر مالی هم اینکه خانوادش و مادرش بشدت منو میپسندیدن اما حالا این دختره اومده میخواستم اگر راه حلی دارید یا کاری تا به حال کردید یا شنیدید بهم بگید ممنون میشم میخوام هر چه زود تر این دختر از رابطمون بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کردین بعد رفته با اون دختره؟

ایشون از من خاستگاری کرد من ازش زمان خواستم و بعد تابستون رفتم سفر و بعد چندیین ماه متوجه شدم با دختری هست اما مسئله اینکه چرا بازم دنبال من همزمان هم من هم اون دختره خیلی بیخود 

مهم نیست هر راهی بشه به دعا و طلسم اعتقادی زیاد ندارم اما لازم بشه میگیرم اگر من قراره بهش نرسم چرا ...

مگه نمیگی بهونه برای حرف زدن میخواد

یه تکست بده حل میشه دعا نمیخواد 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�