2777
2789

راستش از خودش یاد گرفتم ، یه مرضی هست بنام مقابله به مثل، مثلا بداخلاق باشه قهر کنه قهر میکنم، بخواد بمن یه چی رو تحمیل کنه حاضرم بمیرم ولی اونکارو انجام ندم، اما اگ بامن خوب باشه صدمو، میزارم براش، شوهرم کوچکترین خطایی ازمن می دید تا مدتها منو بابتش مجازات میکرد، اصلا گذشت تو وجودش نبوده و نیست، مثلا اگ زنگ میزد دستم بند بود یا حواسم نبود گوشی رو جواب نمی دادم الم شنگه به پا میکرد، رفته رفته منم عین خودش شدم، چیزای ساده رو براحتی ازش نمیگذرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نتیجه گرفتی از این مدل رفتار ؟ 

رویه ت رو در کل نمی پسندم رابطه رو سمی می‌کنه واقعاً ولی بعضیا تا مثل خودشون باهاشون رفتار نکنی نمی‌فهمن واقعا که چقدر حال به هم زن دارن رفتار میکنن 

به نظرم بعد از اینکه توی هر موضوع بدرفتاری کردی بهش بگو دلم نمی‌خواد اینطوری رفتار کنم ولی انگار دارم شبیه به تو میشم دلم نمی‌خواد رابطه مون این شکلی پیش بره به نظرت توی همچین موقعیتی چه رفتاری درسته کم کم فرهنگ رفتار درست رو واسش جا بنداز همینطوری پیش بره بچه هاتون می‌خوان این ورژن ناسالم رفتار شما رو ببینن دیگه نمیدونن مامانم قبلا اینطوری نبود اینطوری شد و.... خود جوش همین شکلی میشن که الان هستید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چقدر زندگی رو سخت میکنید...شوهرمنم اینجوری بود ولی من مثل خودم کردمش اسون بگذرید از هم

منم شاید تا چندسال اخیر سکوت میکردم، گذشت میکردم اما اون دست بزن داشت من یکی دوساله فهمیدم اگ نزنم میخورم

خب چرا ادامه میدیذ؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان نتیجه گرفتی از این مدل رفتار ؟ رویه ت رو در کل نمی پسندم رابطه رو سمی می‌کنه واقعاً ولی بعضیا ت ...

شوهرم با اکثر فامیلاش قطع رابطه ست چون مثلا فلانی ۱۰سال پیش بهش گفته بالای چشمت ابروئه، من اما با همه فامیلام و فامیلاش، اوکیم، کلا شوهر من نسبت به هیچکی گذشت نداره