2777
2789
عنوان

مامانا عاجز شدم بخدا کمک کنید

230 بازدید | 23 پست

پسرم از شنبه هفته قبل آنفولانزا گرفت تب شدید داشت بردمش دکتر دارو و سرم گرفت دو سری تبش خوب شد 

از پنجشنبه شب اسهال استفراغ هم گرفت 

استفراغش با دارو خوب شد ولی برا اسهال و کم آبی بدنش دوشب بستری شد 

دیروز مرخص شد ک همه چی خوب بود و دکتر دستور ترخیص داد 

ولی از دیشب ک اومدیم خونه خیلی اسهالش شدید تر شده تند تند دفع داره  

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم خودشم خسته شده دیگه بخدا ۲ سال و نیمه هست راهنماییم کنید توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط مایعات زیاد بده براش نمیدونم چرا جدیدا انقدر مریضیا دوام دارن پسر منم ۱۵ ماهشه یکماه کامل اسهال بود الان یکم بهتره

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

سال پیش پسرم نزدیک یک ماه درگیر اسهال بود طفلک رنگ به رو‌نداشت دو روز بستری شد ولی اسهال خوب نشد 

اینقدر زینک ، کیدی لاکت ، یوموگی ، یویلست دادم بهش 

طفلکی میگفت نمیدونم چرا پی پی هام قهر کردن

عزیزم ببر دکتر 

پودر او آر اس بخر حل کن به جای آب تند تند بده بهش تا بدنش دچار کم آبی نشه 

آب میوه زیاد بده مثلا آب هویچ مخصوصا آب سیب 

سیب زمینی مثل تنوری بپز یکم نمک بزن بده بخوره اسهالش بند میاد موز بده بخوره 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

آخی عزیزم ان شالله هر چه زودتر خوب بشه. بهش کته و ماست بده چیز شیرین نده اگه میخوره او آر اس بده.بعض ...

کته بهش میدم هرچند کم ولی میخوره 

او آر اس هم تا دیروز میخورد الان هرکار میکنم نمیخوره