2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست

سلام خواهر گلم 🌸

یک تاپیک نماز هست 

اگر دوست داشتید بگید نام کاربریتون در تاپیک تگ کنم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خیلی عجیبه من حتی چادر و جا نمازمو که استفاده نمی‌کردم دادم رفت اما جدیدا دوس دارم نماز بخونم

خیلی خوبه که افتاده به دلت

معلومه دلت پاکه 

این کشش و حسی که درت به وجود اومده می‌تونه یه نشونه باشه

به نظرم نادیدش نگیر

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میخونم ارومم ارامش دارم خالم خوبه. اصلنم از سر اجبار نیس انقد نماز و دوس دارم ک حس میکنم هر اذان خدا داره صدام میزنه گاهی وقتا ک وقت نمازم نیس یهو دلم میخاد برم دو رکعت بخونم اسمشم گذاشتم نماز عشق😅 عشق ب خودش

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منم تگ‌کن🥰🥰✋✋

چشم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خیلی عجیبه من حتی چادر و جا نمازمو که استفاده نمی‌کردم دادم رفت اما جدیدا دوس دارم نماز بخونم

چون نماز چکراهها رو باز میکنه ،انرژی منفی از آدم دور میکنه ،خودت ی تحقیق کنی میبینی دارن دقیقا تو کشورهای اروپایی پزشکاشون حرکتا هایی دقیقا مثل نماز به مریضاشون میگن تا از بیماری دور بشن ،حالا اونا نمیگن نماز ،یا وضوگرفتن دقیقا همینطور 

بله دلم شکسته و فک میکنم تنها کسی که می‌تونه من و در آغوش بگیره خداست

پس حتما برو سراغش

حتی همین الان برو 

بعدم میتونی دعای هفتم صحیفه سجادیه با صدای علی فانی گوش بدی

خیلی آرومت میکنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ممنون حتما امتحان میکنم

عزیزم خدا انقدر دوست داشته که به دلت انداخته و اینکه حتما توی کروم پیشنهادمیکنم قسمت نماز از زندگی پس از زندگی رو دانلود کنی و کلیپشو ببینی عزیزم التماس دعا گل دختر

فقط آرامش میده یا تو زندگی تاثیرات دیگه ای دیدی

تاثیر دیدم بخدا عجیببب رو روانم اعصابم تاثیر داره. اگ مشکلی پیش بیاد میدم دست خدا امیدم از بنده خدا قطعه واسه همین مطمعنم خدا حلش میکنه

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...