2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین 😭😭😭

164 بازدید | 28 پست

شماره جدید خریدم هیچکس شمارمو نداره یه نفر هی برام تو روبیکا تبلیغ مستهجن ارسال میکنه زنگ زدم پشتیبانی روبیکا گفتن دوتا راه داری یا پلیس فتا شکایت کن یا باید تعداد بالا آیدیشو گزارش بزنن تا فی_لتر بشه طرف پلیس فتا نمیتونم شکایت کنم چون شوهرم مخالف اینستا وروبیکاست بفهمه مزاحم دارم باید کلا برنامرو پاک کنم خواستم خواهش کنم ازتون هرکی میبینه این پیامو آیدی کی میزارمو گزارش مستهجن بزنه تو روبیکا مسدودشم کردم ولی دوسه روز پشت سر هم هر وقت بیکار میشه پیامو میفرسته تا الان ۵۰ تا پیام فرستاده 

آیدیش👇👇👇👇👇👇

@VbEgi1096104999ih49666054ARLqqx

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بابای این پیام اومدن بود مامانم دیده گفته این کیه زده رو لینک بعد از طرف بابام به همه فرستاده میشد بابامم بازاری غریبه اشنه بیچاره بابام ابروش رفت دیلیت اکانت کردیم درست شد

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

به بابای این پیام اومدن بود مامانم دیده گفته این کیه زده رو لینک بعد از طرف بابام به همه فرستاده میش ...

وای😱مادرت چرا زد روش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

به بابای این پیام اومدن بود مامانم دیده گفته این کیه زده رو لینک بعد از طرف بابام به همه فرستاده میش ...

خودشم خبر نداشت یهو شوهرم گفت بابات لینک بد برام فرستاده گروه دارن بازاریا تو اونم رفته بود شوهرمم عضو بود از اونجا فهمیدیم بعد همه رقیباش مسخرش میکردن

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر