2777
2789

من ن میتونم برم ن کاری کنم باهاش ولی ی شماره از گوشیش پیدا کردم ک فهمیدم ی زنه دفعه اولشم نیست ک شماره پیدا کردم تو گوشیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

به نظر من یا نباید به روش بیاری یا به طلاق هم فکر کنی

چون میگی قبلا هم این کارو کرده

اگه به روش بیاری و جدا نشی قبح قضیه میریزه و میگه این که کاری نمیتونه بکنه بعدا وقیحتر کاراشو انجام میده

اگر تونستی ثابت کنی به خانوادش بگو چون بعدا اتفاقی بیوفته میگن اون مرد پاک و مطهری بود ولی تو زن بد و نساز 

وقتی مطمئن شدی با مدرک هم به خانواده خودت هم خانواده شوهرت بگو

دارم میترکم چجوری پیش خودم نگه دارم

مردا که هیچوقت کم نمیارن اولش حاشا میکنه و بهت میگه شکاکی و متوهمی خیلی پافشاری کنی و بتونی ثابت کنی میخواد به غلط کردن بیفته و تو هم نهایتا کوتاه بیای و بگه چه راحت بود بازم لین کارو میکنم

البته ولشم کنی به کارش ادامه میده

مهریه و اینام بخوای درخواست بدی از چشمش ممکنه بیفتی

کاش از مشاور کمک میگرفتی 

مردا که هیچوقت کم نمیارن اولش حاشا میکنه و بهت میگه شکاکی و متوهمی خیلی پافشاری کنی و بتونی ثابت کنی ...

مشاور هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی نمیخام فکر کنه با ی احمق داره زندگی میکنه میخام خیلی خونسرد بهش بگم ک میدونم داری چ غلطی میکنی و برامم مهم نیست برو بیشتر کن حس میکنم اینجوری ک بفهمه برام اهمیتی نداره و فقط از چشمم میوفته براش بدتره نظرت چیه؟؟؟حالم اصلأ خوب نیست