2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر، یه سوال از مامانای عزیز داشتم، من پسرم سه سالشه و بچه فعالیه، عاشق بازی کردن و کتاب خوندن و نقاشی کشیدنه، بیرون هم خیلی دوست داره ولی نه اینکه هر روز دوست داشته باشه، باغ کااب زیاد میبرمش خیلی دوست داره، تابستونا پارک زیاد میره توی فصل سرد هم خانه بازی و شهربازی، خودم هم باهاش بازی زیاد میکنم و خیلی چیزا بیشتر از همسن و سالاش بلده، فقط  مشکلی که دارم اینه که از هیچ مهدکودکی مطمئن نیستم که بفرستمش،اصلا نمیدونم ضرورتی داره؟چون پوشک نمیشه ولی خودش دستشویی نمیره و گاهی نم میده به شورتش،شماها تجربه ایی دارین؟پدرش مدام میگه باید بره ولی من مطمئن نیستم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۳ سالش بردم ظاهرا همه چی خوب بود ولی یه مامانی گف اصلا بازی نمیکنه و مدام گریه میکنه و دیگه نذاشتم.

بستگی داره بتونن از خودشون دفاع کنن تو تنهایی یا نه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نه چه اجباریه بزار بعد چند ماه دیگه،  من خودم شاغلم مجبور بودم پسرم رو بفرستم مهد چون نمیتونستم خیلی باهاش وقت بگذرونم ، مهد خوبه ولی وقتی که بچه آمادگی رو داشته باشه 

دختر من متولداسفند ۹۹هست بعد عید میخوام بزارمش 

مهد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بله مدام با بازی بهش آموزش میدم،خیلی فعالیت میکنم باهاش ولی نمیدونم چرا همسرم انقدر اصرار داره

نه خیلی زوده مهدکودک ها هم پر از بیماریه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️