2777
2789

اینو خیلی خوشم اومد ظریف دوس دارم بعدا میخوام پشت حلقه عقذم بندازمش قشنگه همینو بگم بگیرن؟ 

و اینکه ۱ گرم هستش 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچیکه وزن بالاتر سفارش بده دی‌جی عکسایی ک میزاره با وزنی ک سفارش میدی مطابقت نداره

جدی؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

اره مثلا عکس انگشتر ۳ ۴ گرمی رو میزاره وقتی یک گرم میرسه دستت میبینی مثل نخ میمونه عملا ب درد نمیخور ...

یعنی از بیرون بگیرم؟ تک نگین رو با ۱۰ تومن میشه گرفت؟

خودتو ننداز جلو همچین چیز سبکی بر ندار این سریع خراب میشه جدا از اینکه میگن این هیچ توقعی نداره

ریز هم میخوای از شهر خودتون بخر ولی دیگه 4 5 گرم باشه تو همین سبک ک محکم بشه

خودتو ننداز جلو همچین چیز سبکی بر ندار این سریع خراب میشه جدا از اینکه میگن این هیچ توقعی ندارهریز ه ...

😕😕😕😕۵ گرم ۳۰ تومن پولشه عزیزم 

اره برو چندتا مغازه بگرد الان طلای ظریف خیلی زیاده با مدل های متنوع

مرسی گلم 

دیگه عزیزم اونی میخواد زن بگیره باید اینقدرا پس انداز داشته باشه یعنی شما فکر میکنی اندازه 30 ملیون ...

من نگفتم بیای تو تایپک فاز نصبحت بگیری فقط گفتم بگید قشنگه یا ن