من الان تازه فهمیدم باردارم بچه دوممه حساب میکنم مثل پسرم که مرداد به دنیا اومده اینم مرداد به دنیا میاد و از این بابت خیلی ناراحتم مامان بیایید تجربه تون رو بگید خوبه یا بده؟؟
این هم شد ناراحتی ؟ مبارک باشه و انشاالله به سلامتی دنیا بیاد . یکم بزرگتر که شدند با هم براشون تولد می گیری ولی با دو تا کیک با شکل مورد علاقه شون . تاریخش را هم میزاری یک وقتی که تولد هیچ کدوم نباشه مثلا آخر هفته مرداد ماه . بلد باشی مدیریت کنی دردسر برات نمیشه
من و خواهرم یه روزیم عشق میکنیم هااااا😁😁😁😁 تولد خوب و مفصل عالی
ببین کی اینجاست🥲
دفاع کردی؟؟؟
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
سلام سلامنه خانم دکتر ترم اخرمه این ترم اگه خدا بخواد اسفند
ایشالا
دیگه سلام بر روزهای فارغالتحصیلی 😁
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه چندتا سوال داشتم من یکم تو نسخه زنان ضعیفم میشه بپرسم ازتون🥲🙏🏻
اره حتما
فقط تو تاپیکهای خودم کامنت بذار که اگه لازم بود جوابشونو سرچ کنم، بتونم پیدا کنمت
این هم شد ناراحتی ؟ مبارک باشه و انشاالله به سلامتی دنیا بیاد . یکم بزرگتر که شدند با هم براشون تولد ...
آخه میدونی چیه روز تولد هر کس مخصوص خودشه دوست نداره با کس دیگه ای شریک باشه حالا جشن باشه هم همینطور دوست داره فقط مختص اون باشه همین موضوع که یه موقع ناراحت بشن کلافه ام کرده
آخه میدونی چیه روز تولد هر کس مخصوص خودشه دوست نداره با کس دیگه ای شریک باشه حالا جشن باشه هم همینطو ...
اگر حساس هستی برای هر کدوم تولد جدا بگیر . من و دخترم فاصله تولدمون دو روزه شوهرم برای هر دومون کیک جدا می خره البته من بهش میگم برای من نگیر ولی اون هم معتقده تولد هر کس برای خودشه . ولی در کل این افکار را خودمون به وجود آوردیم و شادی و خوشی را میشه با همه تقسیم کرد و سهیم شد بدون اینکه ذره ای ازش کم بشه .