2777
2789

من الان تازه فهمیدم باردارم بچه دوممه حساب میکنم مثل پسرم که مرداد به دنیا اومده اینم مرداد به دنیا میاد و از این بابت خیلی ناراحتم مامان بیایید تجربه تون رو بگید خوبه یا بده؟؟

دخترای من یا سه روز فاصله خیلی هم خوبه تولدشون رو با هم میگیرم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که یه تاریخ وسط رو انتخاب میکنی برای هردوشون همون زمان تولد میگیری و به دوتاشون همون موقع هدیه میدی و اگه هم بخوای جشنی چیزی بگیری  دوستای دوطرف رو دعوت میکنی خیلیم خوبه بنظرم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کاش ماه تولدشون باهم فاصله داشت تولدشون جدا بود نمیدونم شاید زیادی حساس شدم

من میفهمم چی میگی!!!

تاریخ زایمان من تقریبا روز تولد همسرم بود و من اصراااار داشتم که حداقل یکی دو روز جابجا کنم تاریخ رو

شاید تا چندسال اول جذاب باشه تولد مشترک، ولی از یه جایی به بعد دیگه کسی از اون تولد لذت نمی‌بره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
توی یک روز بیفتن چی؟ ناراحتیت مضاعف میشه؟😁بیخیال عزیزمواقعا این ناراحتی نداره

قربونت برم بخدا دیوونه شدم از ناراحتی نمیدونستم به کی بگم واقعا با این حرفت آروم شدم

من و خواهرم یه روزیم 

عشق میکنیم هااااا😁😁😁😁 تولد خوب و مفصل عالی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

قربونت برم بخدا دیوونه شدم از ناراحتی نمیدونستم به کی بگم واقعا با این حرفت آروم شدم

مهم نیست عزیزم

اتفاقا اینجوری اگه نزدیک هم باشه یک تولد بزرگتر و بهتر میگیری و سنگ تموم میزاری 

من که بچه هام با هم نیستن همیشه برای دوتاشون کادو میگیرم چون میگم نکنه دلش بخواد و ...

ببین بچه داری به اندازه کافی چالش داره با این چیزها خودتو ناراحت نکن