2777
2789

داره میشه ۴روز برا کار رفته شهر دیگه‌ک ۲۰ساعت فاصلمونه گوشیش ازاین سادهاس اونم ک خاموشه آدرسشم نداریم هیچکسم‌نداریم ب کلانتریم خبر دادیم فعلا خبری نشده برادرم کلا ۱۸سالشه 

خواهش‌میکنم ی صلوات با حمد بخونید ب نیت علی اکبر ک امروز خودش زنگ بزنه سلامت باشه 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله یذخبری ازش بیاد یا صلوات و ذکر ایام البنین زیاد بگیذ

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چه جور پسریه انقدر بی دست و پا هست یعنی نتونه یه زنگ‌بزنه ،یا خیلی بی خیال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
عزیزم انشاالله یذخبری ازش بیاد یا صلوات و ذکر ایام البنین زیاد بگیذ

چشم مرسی گلم ان شاءالله خودش زنگ بزنه بهمون خبر سلامتیشو بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

ن اصلا بی دستو پا نیست خیلیم وابسته پدر مادرمه میدونن ک مشکل قلبی دارن هر جور بود همیشه زنگ میزد ولی نمیدونم چرا الان اینطور شده 

آخی🥺انشالله همین امروز زنگ میزنه وخبر سلامتیشو میده🙌🙌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

حالا شما ببخش این دفه رو

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

متاسفم برای حرف زدنت

عیب نداره همیشه یکی پیدا میشه تا حال بده کسی دلشو بیشتر بشکنه من بجز اینجا جاییو ندارم ک بیام التماس کنم برا برادرم دعا کنن با همین چشمای از خدا میخوام هیچکس دل هیچکسو نشکنه برادر منم خودش زنگ بزنه خبر سلامتیشو بده

عیب نداره همیشه یکی پیدا میشه تا حال بده کسی دلشو بیشتر بشکنه من بجز اینجا جاییو ندارم ک بیام التماس ...

اشکی×

متاسفم برای حرف زدنت

متاسف نباش مگه چی گفتم ،یه کلمه یاد گرفتین فقط متاسفم متاسفم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
آخی🥺انشالله همین امروز زنگ میزنه وخبر سلامتیشو میده🙌🙌

مرسی گلم ان شاءالله براش دعا کن خواهش میکنم

عیب نداره همیشه یکی پیدا میشه تا حال بده کسی دلشو بیشتر بشکنه من بجز اینجا جاییو ندارم ک بیام التماس ...

مگه من چی  گفتم که دلت بشکنه ،اگه انقدر دل نازکی که نباید اصلا تاپیک بزنی