2777
2789

دیگه سر شدم از ی ژرف خوشحالم ک دیگه دردام تموم میشه و بغل میگیرمش دیگه تنها نیستم یکیو دارم ک مال خود خودمه از ی طرف وصیت نامه نوشتم دراین حد ترسبدم ک قرار چقدر جر بخورم و درد بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا به سلامتی بعل کنی فسقلی رو🤩🤩

درد داره دیگه

ولی به این فکر کن که فقط یکروزه!!!

بعد یادت میره و حتی به بچه بعدی فکر میکنی😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ایشالا به سلامتی بعل کنی فسقلی رو🤩🤩درد داره دیگهولی به این فکر کن که فقط یکروزه!!!بعد یادت میره و ...

قسم خوردم دیگه ب بچه بعدی فکر نکنم ریز ریزم بشم دیگه بچه نمیارم خیلی عذاب کشیدم اخه من دیدم بعضیا چند روز درد میکشن چ قبلش چ بعدش

عزیزم انشالله راحت ترین زایمان رو داشته باشی و بسلامتی بغلش کنی نی نی رو،،،، اگه دوست داشتی واسه ماد ...

الهی که خانم فاطمه زهرا خودش نظر کنه یه نی نی تپل و سالم بهت بده 🤲

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ایشالا به سلامتی بعل کنی فسقلی رو🤩🤩درد داره دیگهولی به این فکر کن که فقط یکروزه!!!بعد یادت میره و ...

موندم خونمو کی تمیز کنم ی تمیز کاری جزئی میخاد نمیدونم کی غذا فریزری کنم