2777
2789
عنوان

یه تصویری از ذهنم پاک نمیشه

321 بازدید | 34 پست

در اثر یه اتفاقاتی در حال حاضر دستمون بستس و هیچ طلایی ندارم

یکی از فامیلامون که در مجموع سرمایشون از ما هم کمتره النگو خریده بود و وقتی اتفاقی دیدمش سریع هول شد النگوهاشو زیر آستینش قایم کرد،

چنان دلم شکسته که یادم نمیره، هر دفعه آه میکشم و دلم نمیاد نفرینم کنم ولی آخه من که هیچوقت حسود کسی نبودم 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سریع قضاوت کردی 

شاید بخاطر خودت اینکارو کرده که ناراحت نشی

این قضاوت‌هایی که میکنید یک درصد احتمال بدید که اشتباهه، اون دنیا برای تک تک افکار و اعمالمون باید جواب پس بدیم، اگرم واقعا همونیه که شما فکر میکنی، بازم کار درستی کرده که النگوهاش رو تو چشم شما نکرده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

اولا چه روحیه حساسی داری. طلا اصلا چیز انقدر مهمی نیست که انقدر هم ذهنتو‌درگیر کنه و ناراحتت کنه

دوما چرا از اونور نگاه نمیکنی شاید نخواسته نازاحت بشی با توجه به روحیه حساست

من خودم معمولا برای مهمونی ها طلا رو طلا نمیندازم یه تیکه قشنگ‌ مثلا مخصوصا اگه جایی برم که بدونم ممکنه خانما دلشون بکشه شاید همون یه تیکه رو هم اصلا نندازم جز حلقه ام

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹