2777
2789
عنوان

حالت بده بیااینجا😊🤍

56 بازدید | 2 پست

(ما فقط یه قدرت در جهان داریم اونم اسمش خداست که همیشه کنارته ،پس لطفا از هیچی نترس❤️❤️)

(بخشندگی و مهربانی خداوند اینقدر زیاده که نمی تونه نبخشه….ما همچین خدایی داریم🤍)

اگه فقط روی خدا حساب کردی و

فقط از خودش کمک خواستی…

اون وقته که زندگیت به بهترین نحو ممکن پیش می ره و طعم خوشبختی رو می چشی❤️‍🔥تمام

صفر تا صد زندگیتو بسپر به خدا ببین چطور پادشاهی می کنی…

❤️💜

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

بنده ی من تو در حفاظت کامل ما قرار داری

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ

از رحمت و گشایش خدا ناامید نشو

وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ” ترجمه: و هر کس بر خدا توکل کند، خداوند برای او کافی است.

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

خداوند اسرار درون سینه ها را به خوبی می داند

وَقالَ رَبُّكُمُ ادعوني أَستَجِب لَكُم” ترجمه: و پروردگار شما فرمود: مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم.

“وَإِذا سَأَلَكَ عِبادي عَنّي فَإِنّي قَريبٌ أُجيبُ دَعوَةَ الدّاعِ إِذا دَعانِ فَليَستَجيبوا لي وَلِيُؤمِنوا بي لَعَلَّهُم يَرشُدونَ” ترجمه: و هنگامی که بندگان من از تو درباره من بپرسند، بگو که من نزدیکم و دعای دعا کننده را هنگامی که مرا می‌خواند، اجابت می‌کنم.

فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ

هنگامی که در کارها تصمیم گرفتی به خدا توکل کن که خدا توکل کنندگان را دوست دارد

حتی اگه حالت بده یه جمله انگیزشی بنویس دوست من ❤🥰

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي

وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽

خدا چه قشنگ میگه:
اگر عالم و آدم مخالفت باشن!
فقط کافیه من بخوام...
میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

من ده ساله دارم دعا میکنم و هیچ وقت نشده ناامید بشم ققط الان دیگه جون ادامه دادن و توان صبر ندارم و منتظر یه نشونه ام...🥺🥺🥺

البته خیلی جاها به بن بست رسیدم و خدا برام معجزه کرده و و به دادم رسیده و نمیتونم کمک هاو بزرگی ها مهربانی هاشو نادیده بگیرم....

ولی اینبار کاش زودتر به دادم برسه 💔💟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.