2777
2789
عنوان

حجم دادن باسن

306 بازدید | 28 پست

سلام خانما ازتون راهنمایی میخواستم برای بزرگ شدن باسن راهکاری دارید؟ ژنم لاغره ولی کمبود وزن ندارم یه مدت اسکات زدم باسنم بدتر الان باشگاهم نمیرم...دارویی اگر سراغ دارید معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم اسکات زدن رو شروع کنمممم 

شاید کنارش پروتئین کافی نمیخوردییی 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

میخواستم اسکات زدن رو شروع کنمممم شاید کنارش پروتئین کافی نمیخوردییی

اره پروتئین زیاد مصرف نکردم فقط من مشکل زانو دارم برای همین نمیتونم بدنسازی کار کنم

شاید داری اسکات هارو اشتباه میزنی چون واسه من خیلی مفید بود

عزیزم من بدنم فرمش خوبه اسکینی هست 

ولی می‌خوام باسنم و رونم حجم بگیره 

چه ورزشی کنم؟

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

شاید داری اسکات هارو اشتباه میزنی چون واسه من خیلی مفید بود

شاید...ولی الان دیگ ورزش نمیکنم مشکل زانو دارم...خسته شدم دیگه باسنم خیلی پخشه ...تازه هیپ دیپ هم دارم😭