2777
2789
عنوان

عروسی جاریم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 40 پست
روز 6 بعد سز اومدن خونمونبرای شام و نشستن من شام پختم و ظرف شستمفقط نگاه کردنچرا نیان دلشون بسوزه ؟ا ...

بخدا بغضم گرفت ازپیامت

چرا انقد بی درکن

به شوهرم میگم یکاری کن نیان میگه اتفاقا اگه بفهمن مریضی به بهونه عیادت ۱۰۰ درصد میان 

میگه یه روز طاقت بیار بعد یه روز یجوری میبرمشون

ولی تو بگو ده دقیقه 

درد آدمو کلافه میکنه اصلا طاقت سروصدا رو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بغضم گرفت ازپیامتچرا انقد بی درکنبه شوهرم میگم یکاری کن نیان میگه اتفاقا اگه بفهمن مریضی به بهو ...

فدات عزیزم

من شهر غریبم

وقتی زایمان کردم نیومدن بیمارستان همراهم

یا تو خونه همراهم باشن

خیچ کاری برام نکردن

خدا نابودشون کنه

همی جاری هی زنگ زد به شوهرمو لوندی

زندگیمون رفته رو هوا 

بنظرم سعی کن حتما بری چون تا مدتها حرف میزنند که از حسودی نیومد و ممکنه شوهرت هم ناراحت بشه وتاهمبشه ...

سینم خوب بشه هیچی برام مهم نیس من حتی خریدامم با جاریام و مادرشوهرم رفتم میدونن ک میخاستم بیام ونشد

تااخرعمرم ک پشتم حرف بزنن مهم نیس فقط سینم خوب بشه

هیچی از خدا نمیخام

فدات عزیزممن شهر غریبموقتی زایمان کردم نیومدن بیمارستان همراهمیا تو خونه همراهم باشنخیچ کاری برام نک ...

من امروز زنگ میزنم مادرشوهرم میگم نمیتونم بیام و یکمم پیاز داغشو زیاد میکنم ک مهموناشو نفرسته اینجا

برو دکتر و با یه مسکن برا چند ساعت دردش و کم کن و حتما عروسی و برو به نظرم عروسی برادرشوهرواجباته

انقدم ذوق داشتم ک نگو موهامم رنگ کردم حتی

ولی اصن سوتین ک میبندم دادم میره هوا

لباس مجلسی بدون سوتین ک نمیشه