2777
2789
عنوان

موافقت دستا بالا

129 بازدید | 16 پست

بیاییم کلمه مادر رو از روی مادر شوهر برداریم مادر مقدسه ولی مادرشوهر فقط برای بچه ی خودش مادره و مادری می‌کنه نه عروس البته همیشه استثنا هم داریم 

عروس و مادرشوهر اکثرا باهم نمیسازن هی پشت سر همدیگه بد و بیراه میگن بعد عروس مادر صداش می کنه ولی ولی خیلی از مادرشوهرا عروس رو همون عروس صداش می کنن نه دخترم 

من که میگم خیلی وقته دل مادر خودمون رو هم یه جوری شکسته ایم چون مادرمون حس کرده دخترش یه مادر دیگه ای پیدا کرده هرچقدر هم ظاهراً خوشحال باشند 

اولی ته دلشون ترس از دست دادن دخترشون رو داشتن

این همه کلمات و القاب زیبا و خوب وجود داره 

از اونا استفاده کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت بهش نگفتم مامان چون عمم بود

اوه اوه 😂 هم مادرشوهر توعه ، هم خواهرشوهر مامانت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من هیچ وقت بهش نگفتم مامان چون عمم بود

هر کی عروس عمه شد سرخ و سفید و پنبه شد😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اول صبح چی نوشتی!؟😕

صددرصد که مثل مامان خودمون نمیشه ماهم نمیتونیم براش مثل دخترش باشیم دیگه از رو احترام و با زبون همسرمون که بهش میگه مامان ماهم میگیم مامان چیز خیلی عجیبی نیس

اینجا خانمهای مجرد هستند چرا اینقدر براشون پیش زمینه ذهنی منفی درست میکنید؟

برای شما مادری نکرده اما مردی بزرگ کرده که کنار شماست برای شماست داره برای شما تلاش میکنه 

همونطور که مادر شما برای شما زحمت کشیده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سالهاس کسی گفنه مامان الان چطور تغییر بده!!!!! ی جوری نیس

البته که هست 

به حرف کاربرهای اینجا زندگیت رو تغییر نده 

یا از چیزی ناراحتن و دلخور یا کم سن و کم تجربه