2777
2789

خواب دیدم تو جاده با خانوادم داریم میریم بعد تو جاده حیوانات وحشی مثل ببر و شیر اینا هستن خیلی حمله نمیکنند فقط به شیر از شیشه ماشین وارد میشه و از یه شیشه باز دیگه خارج میشه البته اسیب نمیبینیم یه آن وارد ماشین میشه و بعد خارج میشه بعد جلوتر یه خرس بزرگ به یه مرد حمله کرده داد میزنه برگردین برگردین منم میترسم میگم دور بزن نگاه میکنم متوجه میشم که اوضاع خوب نیست برمبگردیم تو یه خونه‌ای 

اگر تعبیر بلدین بهم بگین براتون حمد میخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر خواب رو باید به خوبی تعبییر کرد اما خواب شما آشفته اس واگر بخواد تعبیری کرد بنظرم اینه ک دشمنا ...

چند وقتی تیبا گرفتم کار همسرم خیلی خوابیده خیلی تو فکرش بودم سوره قدر خوندم خوابیدم 

منم خواب ديدم با پدرم رفتيم نون وايي 

پدرم نون معمولي گرفت و من تخمه دار (روش تخمه افتاب گردون بود )

اما مرغوب نبود نه بد باشه ها نسبت به قيمتش و اينكه من در حالت بيداري اصلا اون نونا رو نميخرم 

منم خواب ديدم با پدرم رفتيم نون وايي پدرم نون معمولي گرفت و من تخمه دار (روش تخمه افتاب گردون بود )ا ...

نون برکت عزیزم تخمه اعتاب گردونم خیلی خوبه ان‌شالله که بهترینا در انتظارته

انشالله همچنين براي شما فكر كنم تعبير شمام اينه دشمن زياد دارين اما هيچ كدوم كاري نميتونن بكنن

چی بگم بخدا من یجوری نیستم به کسی آزار برسونم همه اطافیانمم ظاهرا خوبن نمیدونم ان‌شالله اگر اینجوریه به راه راست هدایت بشن

چی بگم بخدا من یجوری نیستم به کسی آزار برسونم همه اطافیانمم ظاهرا خوبن نمیدونم ان‌شالله اگر اینجوریه ...

تجربه به من ثابت كرده 

اكثر ادما دو رو هستن مگه خلافش ثابت بشه 

دور من كه پراز اين ادماس خيلي ضربه خوردم تا فهميدم