خالم میگه قیافه نداره و این چیه انتخاب کردی و کلی حرف 😕
😕 در صورتی ک دوسپسر دختر خالمم تازه زن داشته زنش فوت کرده و بچه هم داره خالم میخواد دختر بده بهش ولی برا نامزد من همچین حرفی میزنه( نامزد نیس اومدن آشنا شدیم بابام باش راضی شه بیان برا خواستگاری نشون )
لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻♀️🦋. https://daigo.ir/secret/6756131395 زندگی همینه، یه روز با خنده میدرخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب میچکه. پذیرش یعنی با قلب شکستهات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همهمون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگیهامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه سادهست که دلت رو آتش میزنه و بعد آروم میکنه 🤍 بذار غمها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️
خوب کسی میتونه نظر بده که شما هم دیده باشه،بعد همه چیز قیافه نیست که، حالا پاهاشو اینقد باز نمیکرد خیلی شکیلتر بود به نظرم بابات قبول کرد یه مدت نامزد باش واسه شناخت