2777
2789
عنوان

عکس نامزدم 😕

1746 بازدید | 86 پست

خالم میگه قیافه نداره و این چیه انتخاب کردی و کلی حرف 😕

😕 در صورتی ک دوس‌پسر دختر خالمم تازه زن داشته زنش فوت کرده و بچه هم داره خالم می‌خواد دختر بده بهش ولی برا نامزد من همچین حرفی میزنه( نامزد نیس اومدن آشنا شدیم بابام باش راضی شه بیان برا خواستگاری ‌نشون ) 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بذار

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نزدیک بزار اسی اینطوری واضح نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بنظرم زاویه عکس گرفتنش خیلی بده

و مدل مو و ریش و استایل رو عوض کنه خیلی تفاوت ایجاد میشه بهتر میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

خوبه طوریش نی 

بعد بگم اسی فقط خودت باید به دلت باشه نظر بقیه نباید مهم باشه ملت یه عالمه سلیقه مختلف دارن اگر قرار باشه اونی که تو میخوای به دله همه باشه نمیشه که 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مهم خودتی، تو قراره باهاش زندگی کنی نه خالت

در مورد ازدواجت از کسی نظر نخواه جز خانواده خودت، وقتی به دیگران اجازه نظر دادن بدی تو هر چیزی دخالت میکنن 

ببین خودت چی میخوای