2777
2789
عنوان

چرا من ندارم😩😩😩😩

123 بازدید | 9 پست

دوس داشتم فامیل پدری یا مادری باحال داشتم مهمونی جذاب می گرفتیم پیراهن یا شومیز و لباس مجلسی میپوشیدیم دور هم می رقصیدیم؛ حالا فامیلای ما مذهبی که رقص قران خدا رو غلط می کنه نعوذبالله؛ تو دورهمی هاشون هم لباسای قشنگ که خریدیو نمیشه پوشید باید بلند و‌گشاد اینا بپوشی!!!☹️☹️☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه هفته هامن نمیشه یه جور باشه که باید دورهمی و‌شادی باشه گاهی وگرنه افسردگی میاد

درسته ولی آدم از خونواده خودش نزدیک تر کیو میخواد؟

با خونوادت شاد باش

من انقد پز فامیلامو به شوهرم میدادم بعد جشن عقد داییم دعوتم نکردن

کم کم کل فامیل دعوتم نکردن و الان ازشون دل چرکینم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
درسته ولی آدم از خونواده خودش نزدیک تر کیو میخواد؟با خونوادت شاد باشمن انقد پز فامیلامو به شوهرم مید ...

مگه بعد جشن عقد دعوت میکنن؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

مگه بعد جشن عقد دعوت میکنن؟

نه اخه عروسیشم نرفتم پدربزرگ شوهرم فوت شده بود

یه زنگ نزدن بگن فلانی خوشحال میشیم بیاین

تسلیت میگیم

اصلا واسشون مهم نبود

بعد عروسی رسم پاگشا داریم

کل فامیلو دعوت میکنن

منو دعوت نکردن😏

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️