2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار می کردین

98 بازدید | 16 پست

شماها چطوری از نامزدتون یا همون شوهر عقدیتون پول یا هزینه هاتون رو می گرفتین؟! 

من عقدم هنوز عروسی نکردم بابام ساپورتم میکنه اما دلم میخواد این کار رو نامزدم انجام بده الان 8 ماهه عقدیم یکبار نشده حتی واسه من شارژ بفرسته یا بگه اگر نیاز داری واست بفرستم، ولی اگر با خودش بیرون باشیم میگه هر چی دوست داری بردار، ولی خب من دلم میخواد خودش شعورش برسه و هر ماه یه چیزی به کارتم بزنه، بنظرتون چیکار کنم شما جای من بودین چیکار می کردین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب راحتی بگو انقدر پول بزن ب حسابم میخوام لباس بگیرم.با خودت نجنگ همونجور ک از بابات پول میگیری از شو ...

آخه بابام نیاز به گفتن نبود و نیست بابام هم میگه باید خودش بفهمه همونجور که تو زن عقدیش هستی پس مخارجی هم داری

آخه بابام نیاز به گفتن نبود و نیست بابام هم میگه باید خودش بفهمه همونجور که تو زن عقدیش هستی پس مخار ...

خودش شاید بلد نیس یا نمیدونه یا منتظره تو بگی.از الان بشناسش ببین میده خسیس هست یا ن کلا بلد نیس

خودش شاید بلد نیس یا نمیدونه یا منتظره تو بگی.از الان بشناسش ببین میده خسیس هست یا ن کلا بلد نیس

تا قبل از ازدواجم با هیچ پسری رابطه نداشتم حتی بلد نیستم که چجوری ازش بخوام در صورتی که وظیفش هست

تا قبل از ازدواجم با هیچ پسری رابطه نداشتم حتی بلد نیستم که چجوری ازش بخوام در صورتی که وظیفش هست

با زندگیت تعارف نداشته باش.دوران عقد برای شناخت هست‌‌.ببینی شوهرت مرد زندگی هس یا ن.باید ب وظایفش عمل کنه نکرد بیشتر فکر کن