خیلی خسته ام از این ۷سال زندگی باهاش شوهر من این ۷سال تا حالا هیچ مناسبتی یادش نبوده ارزو به دل موندم یه بار روز تولد یه نون خامه ای بگیره دستش بگه تولدت مبارک ولی الان داره نقشه میکشه چه جوری داییشو سوپرایز کنه وقتی اینا رو بهم میگه انقد دلم میشکنه فقط جلوش حفظ ظاهر میکنم و بعد موقع خوابه که زیر پتو براخودم گریه میکنم گریه های من زیر پتو آخر شباست نه واسه اینکه چرا میخاد داییشو سوپرایز کنه نه واسه اینکه هیچوقت تو این ۷سال منو ندید همیشه خواست منو نادیده بگیره پارسالم خاله اشو سوپرایز کرد برا تولدش امسال وقتی گفت داییمو میخام سوپرایز کنم هیچ واکنشی نشون ندادم ولی مگه میشه چشما رو قایم کرد بهم میگه تو حسودی باز حالت به هم خورد من یه کاری میخام بکنم اره من حسودم حسودیم میشه وقتی تو برا عالم و ادم همه کاری میکنی ولی برا منی کع با هزار امید تو خونه ت دشمن ترینی من حسودیم میشه وقتی گفتم پول بده روز مادر برا مادرم چیزی بخرم ندادی ولی تا خواهرت زنگ زد که میخام کادو بخرم برا مادر تو هم پول بده ۲تومن ریختی به کارتش مگه مادر من برا من عزیز نبود حسودیم میشه اره حسودیم میشه ولی هیچی نمیگم و شبا زیر پتو تا صبح گریه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان خواهرش بهش زنگ زد ۳تومن بده برا روز مادر چیزی بخریم حتی یه مشورت با من نمیکنه ازم قایم میکنه چون میترسه یه وقت بگم برا منم روز زن چیزی بخر خب من چه فرقی دارم من دل ندارم تو این ۷سال یه بار یه شیرینی خریدی بگی روز زن مبارک خب منم یه مادرم
عزیزم من کامل درکت میکنم. من بعد ۹سال متوجه شدم شوهرم خودشیفته هست. اینجور افراد تو بیرون خیلی خوب هستن ولی تو خونه اصلا خوب نیستن. من حسرت به دل موندم شوهرم قشنگ اسممو صدا کنه.سورپرایز هم که اصلا نداشتم.آیا شوهر مه انتقاد پذیره؟
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
مردی که نخواد انجام نمیده اصلا نمیفهمهخودش باید بخواد اونوقت بلد بودنشو نشون میده
همیشه اوایل به خودم میگفتم شاید بلد نیست مشاور بهم میگفت شاید تا حالا ندیده یا بلد نیست از این کارا ولی وقتی خاله و دایی و عمه شو سوپرایز میکنه وقتی روز مادر برا مادرش چیزی میخره چطور بلد نیست برا من کاری کنه چقد خودمو گول بزنم اخه
اره از بیرون همه فکر میکنم خوش به حال منه ولی از تو داغون انتقاد پذیر که به هیچ وجه نیست
شوهرم با این اخلاقش کلی آسیب به من و دخترم زد. اصلا حرفامو گوش نمیکرد. من تازه تو این نی نی سایت فهمیدم که به اینجور افراد خودشیفته میگن. اگر زودتر میفهمیدم میدونستم چجور باید باهاش برخورد کنم. تا بیشتر از این خودمو بجه ام آسیب نبینیم
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم