2777
2789
عنوان

دلم برابچگیام تنگ شده

77 بازدید | 11 پست

زمانی که  نگران اجاره خونه، قسط و قرض نبودیم، درگیر مادرشوهر خواهرشوهر این مسخره بازیانبودیم،  کل فکر وذکرمون بچگیمون جلدکردن کتابامون این چیزا بود،  موقعی ک ازدنیا بیخبربودیم مثل بچه های الان ازبچگی همه چیو نمیدونستیم، درگیر بچگی وسادگی خودمون بودیم، ما دهه شصت وهفتادیا چ زودبزرگشدیم،  اونموقه فک میکردم سی سال خیلی سن زیادیه،  الان نزدیک سی و   وسی ب بالا شدیم هنوزم حس بچگی داریم اکثرمون، انگار اصلا  زندگی نکردیم، وقتی بچه ای حس میکنی تابزرگسالی خیلی فاصلی داری، اما چقدر زود گذشت، من دلم برابرنامه عموپورنگ،  فیتیلیه ها،  سوباساو..  دلخوشیای بچگیم تنگ شده،  وقتی بزرگ میشی انگار دیگ باهرچیزی شادنمیشی،بزرگ شدن ارزوی قشنگی نبود برام🫠 خیلی غرزدم ببخشید🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توام؟ دقیقا منم اینجوری شدم. خیلی بچگی قشنگی داشتم حیف تموم شد💔🙂

عزیزم 🥲💔یادمه کلاس سوم بودیم،  زنگای تفریح  از دیوار  حیاطمون بالا میرفتیم دخترای دبیرستانیارومیدیدیم، خواهرمم اونجابود، دوستم بهم میگفت یعنی میشه یروز ماهم بزرگ شیم اندازه اونا شیم🥲اندازه اونام شدیم وبزرگترم شدیم حتی اماهیچی نشد 🫠