2777
2789
عنوان

وقتی دیگه برای یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
میام همچین کاری بکنم ولی بعدش میبینم دوباره سردیشو انگیزم از بین می‌ره نابود میشم از ادامه دادن

شما،اول میتونی دلایل سردی اخلاقشو پیداکنی و روی اون ضعف هاش بیشترتمرکزکنی تابلکه اصلاح رفتاری صورت بگیره هرمشکلی باپشتکارو تمرکزقابل ترمیمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دختر خوب من می‌دونم اشتباه از خودم بودم که اومدم اینجا کمک خواستم شما میای نمک میپاشی رو زخم داغ ...

یه مدت بدون توقع و از ته دلت بدون اینکه انتظار پاسخ ازش داشته باشی بهش محبت کن. توی دراز مدت اینجوری شده پس توأم باید توی دراز مدت عوض شدن خودتو بهش ثابت کنی

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

شما،اول میتونی دلایل سردی اخلاقشو پیداکنی و روی اون ضعف هاش بیشترتمرکزکنی تابلکه اصلاح رفتاری صورت ب ...

چیکار کنم باهاش ؟ دلیلش مشخص نیست ؛ به گفته خودش اینقدر باهاش قهر کردم اینطوری شده 

ولی آخه من یه مدتها قهر نمیکنم محبت میکنم آروم رفتار میکنم ولی باز همونه😔 وقتی میبینم تغیر نمیکنه غرورم خرد میشه 

یه مدت بدون توقع و از ته دلت بدون اینکه انتظار پاسخ ازش داشته باشی بهش محبت کن. توی دراز مدت اینجوری ...

توی این دراز مدت اونم کم اذیتم نکرده کلی شکستگی گذاشت برام ... 

به نظرم یه مدت قهر و خشک حرف زدن و این بچه بازیا رو بذار کنار و باهاش صمیمی رفتار کن تا اونم مث قبل بشه

وقتی اینجوری باشی اگه یه موقه هم ناراحت شی طاقت ناراحتیتو نداره ولی وقتی زیاد تکرار شه بی اهمیت میشه

شما آدم حساسی هستی و می خوای همیشه انرژی زندگی بالا باشه که نمیشه

اگر مشکل حادی مثل مالی تو زندگی تون ندارین روزمره خودت رو دنبال کن... درسی، کلاسی ، بچه داری، شغلی .... کنار هم اوقات بگذرونین... شما زوم کردی روش... مدام ازش واکنش احساسی می خوای اونم از نوع مثبت اگه جواب نده میری تو خودت قهر می کنی.... زندگی به کام طرف شده زهرمار

یکی از زنای فامیل ما همینه، تو رویای خودش زندگی می‌کنه.... افسردگی هم گرفته و در طول یک ماه فقط چند روزش می‌خنده بقیه اش تو قیافه اس

شما آدم حساسی هستی و می خوای همیشه انرژی زندگی بالا باشه که نمیشهاگر مشکل حادی مثل مالی تو زندگی تون ...

من بخاطر این چیزا قهر نمیکنم عزیزم ... به سری اشتباهات داشت که سر اونا قهر کردم 

ولی الان سر این سردی هاش ناراحتم 

احساس کم ارزشی میکنم دیگه 

من بخاطر این چیزا قهر نمیکنم عزیزم ... به سری اشتباهات داشت که سر اونا قهر کردم ولی الان سر این سردی ...

ببین حتما ریشه یابی کن نمی‌خوام بترسوممت منم اینجوری شده بود بعدااا فهمیدم سرش جایی گرمه منه خر فک میکردم عادیه رفتارش

من بخاطر این چیزا قهر نمیکنم عزیزم ... به سری اشتباهات داشت که سر اونا قهر کردم ولی الان سر این سردی ...

شرایط الانت رو میگم... بعد از همه قهر و آشتی ها.... 

نیاز به توضیح هست ... ولی من خیلی خسته ام

امیدوارم خدا مشکلت رو حل کنه شب بخیر 

توی این دراز مدت اونم کم اذیتم نکرده کلی شکستگی گذاشت برام ...

وای پس ولش کن من فکر کردم فقط میگی ناز کشیدنش کم شده. که گفتم کمتر قهر کن. اگه دست بلند کرده که هیچ توجیهی نداره بنظرم 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه