2777
2789
عنوان

ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا خدا از این هیجانا نصیبت کنه اما اگه شد خدایی چیکارمیکنی من زبونم قفل شده بودفقط اشکام پایین م ...

اتفاقا دوماه پیش توی همچین موقعیتی قرار گرفتم لامصب ادرنالینم رو دوهزاار بود همسر میگفت اگه بخوای بنداز من مشکلی ندارم ولی من یه دست کامل شوهرمو ارشاد کردم بعد بی بی زدم منفی بود حالامن😲😲😕😕😕😢😢 

شوهرم😍😍😍😂😂😂😂😂💃💃💃💃💃

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
عزیزمم خواهرم از موعدش گذشته بود حالت تهوع و حالت های پری داشت بی بی گذاشت به یه دقیقه نکشیده دوتا خ ...

من ی کوچولو حالت پری دارم درحد گرفتگیه.ولی ب شدت ماه های قبل نیس.ببینیم چی میشه

ي جيزي و بهت اطمينان ميدم اكر مطمئن هستي خط افتاده صد در صد بارداري خيالت راحت همين الان باز تست كن ...

الان تست ندارم یکم دیگه ک شوهرم رفت بیرون میگمش بخره.اگه هم منفی شد مشکلی نیس.هرچی خدا بخاد همون میشه ولی تا جون دربدن ماس.کمرم داشته باشیم تلاش میکنم