خواهرم امروز صب تست زد مثبت شد ولی زیاد خوشحال نشد چون ناخواسته بود.گفتمش واای من اگه جات بودم از خوشحالی پرمیزدم.من 6 ماهه ک اقدام کردم ولی نشد مشکل داریم.منو آجیم باهم تست زدیم شب بود.اون دوتا خط پررنگ شد ولی من با ی نگا وقتی ک ی خط شد پیچوندمش تو دستمال زاشتمتو پاکتش ناراحت شدم.ولی یکم پیش ک خوب نگاه کردم.ی خط خیییییلی کمرنگ هم نشون میده.بنظرتون باردارم تقریبا 4.5 روز مونده ب پری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالا خدا از این هیجانا نصیبت کنه اما اگه شد خدایی چیکارمیکنی من زبونم قفل شده بودفقط اشکام پایین م ...
اتفاقا دوماه پیش توی همچین موقعیتی قرار گرفتم لامصب ادرنالینم رو دوهزاار بود همسر میگفت اگه بخوای بنداز من مشکلی ندارم ولی من یه دست کامل شوهرمو ارشاد کردم بعد بی بی زدم منفی بود حالامن😲😲😕😕😕😢😢
شوهرم😍😍😍😂😂😂😂😂💃💃💃💃💃
😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏