2777
2789
عنوان

ناخواسته

461 بازدید | 26 پست

خواهرم امروز صب تست زد مثبت شد ولی زیاد خوشحال نشد چون ناخواسته بود.گفتمش واای من اگه جات بودم از خوشحالی پرمیزدم.من 6 ماهه ک اقدام کردم ولی نشد مشکل داریم.منو آجیم باهم تست زدیم شب بود.اون دوتا خط پررنگ شد ولی من با ی نگا وقتی ک ی خط شد پیچوندمش تو دستمال زاشتمتو پاکتش ناراحت شدم.ولی یکم پیش ک خوب نگاه کردم.ی خط خیییییلی کمرنگ هم نشون میده.بنظرتون باردارم تقریبا 4.5 روز مونده ب پری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم پنج ماهشه پنج روز عفب انداختم انقده دلم بارداری ناخواسته میخواد لامصب خیلی هیجان داره😂😂😂😲😕 ولی میدونم باردار نیستم

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
میترسم باز ضدحال بخورم.منتظربمونم ازموعد پریودیم بگذره بهترنیس ؟

عزيزم حتما بذار از موعدت بگذره بعد بذار چرا خودت رو درگير جوابي كني كه ممكنه منفيش منفي نباشه اولين نشانه ي بارداري تاخير پريوده ايشالا كه بارداري ولي الان نذار

من بچم پنج ماهشه پنج روز عفب انداختم انقده دلم بارداری ناخواسته میخواد لامصب خیلی هیجان داره😂😂😂😲 ...

انشالا خدا از این هیجانا نصیبت کنه اما اگه شد خدایی چیکارمیکنی من زبونم قفل شده بودفقط اشکام پایین میومدن همسرم بنده خدا داشت سکته میکرد از حالو روز من