2777
2789

ثبت نام کرده بودیم یکشنبه قرار بود بریم ولی یه شب قبلش کاروان بخاطر اینکه چند نفر سفرشون رو کنسل کرده بودن کلا سفر و کنسل کرد دوباره گشتیم چند تا کاروان دیگه پیدا کردیم برای چهارشنبه ولی از اینور وضعیت سوریه اینجوری شد ترسیدیم و دیگه ثبت نام نکردیم من میگم حتما حکمتی بود ولی خب خیلی تو ذوقم خورد حتی چمدونم بسته بود همینجوری مونده گوشه اتاقم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عراق که خبری نیست الان.اتفاقا الان برید شاید چند وقت دیگه داغ زیارت امام حسینم به دلمون بزارن.ما قر ...

ماهم گفتیم اگه شرایط اکی بود دی ماه بریم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

ان شاء الله ی فرصت بهتر میری 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اون حرفا همه چرته

من اصلا برام مهم نبود اصلا ترسی هم نداشتم ولی خب همسرم نذاشت گفت فعلا نرو تا ببینیم چی میشه

تو ذوق خوردن رو میدونی کجا چشیدم؟ اربعین همه چی اماده شب قبل راه افتادن پام شکست یعنی تو بیمارستان فقط صدا گریه من میومد همه میگفتن چقد لوسه همش داره زار میزنه نمیدونستن بخاطر پام نبود برا این بود دم رفتن منو نخاست پسم زد 

ان شاء الله ی فرصت بهتر میری

انشالله 

از دلم نمیاد چمدونم باز کنم همینجوری مونده گوشه اتاقم