2777
2789
عنوان

ایفون دارا بیاین

92 بازدید | 19 پست

الان آیفون چند دارین

من برا استارت ی کاری نیاز ب یه گوشی دارم ک دوربینش خوب باشه سیستم عامل ایناشم خوب باشه

پولم نهایت بزور بشه ۳۰ بنظرتون آیفون استوک کارکرده ۱۲، ۱۳ بگیرم یا گوشی های جدید و نو سامسونگ و آنر و ..

بنظرتون آیفون دست دو بهتر از نو سامسونگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از ۱۳ میخوام برم روی اندروید 

سامسونگ ها زوم بهتری دارند

آیفون ها کیفیت بهتری

طبق دیده های بنده

ولی من خرید یه گوشی سامسونگ مثل a52 رو منطقی تر میدونم تا خرید ۱۳

برتری خاصی نداره ایفون

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ایفون از لحاظ کیفیت دوربین از سامسونگ بهتره رنگ تازه تر نشون میده

سامسونگ از لحاظ امکانات بهتره

ایفون دست دومش از جای معتبر اشنا بگیری خوبه یکم ریسک داره 

نو بگیری بهتره بازم

🌜

من خودم از ۱۳ میخوام برم روی اندروید سامسونگ ها زوم بهتری دارندآیفون ها کیفیت بهتریطبق دیده های بنده ...

من الان برا انتقال اطلاعت از گوشیم به لپ تاپم پدرم در میاد

اپ های فیلم روش نصب نمیشه

کرک شده اپ ها نیست باید برم گیفت کارت بخرم برای پریمیوم 

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من خودم از ۱۳ میخوام برم روی اندروید سامسونگ ها زوم بهتری دارندآیفون ها کیفیت بهتریطبق دیده های بنده ...

واقعا؟ دخترخاله هام ایفون دارن البته ۱۴،۱۵ دوربین عکاسیم دارن

میگن تا گوشی هست دوربین ب کارمون نمیاد فلان اینقد خوبه

ایفون از لحاظ کیفیت دوربین از سامسونگ بهتره رنگ تازه تر نشون میده سامسونگ از لحاظ امکانات بهترهایفون ...

نو میره بالای ۵۰۔ندارم اونقد یعنی داشته باشمم دلم نمیاد اینقد بدم همشم ترس داشته باشم بدزدن ازم

واقعا؟ دخترخاله هام ایفون دارن البته ۱۴،۱۵ دوربین عکاسیم دارنمیگن تا گوشی هست دوربین ب کارمون نمیاد ...

درست میگن خب دوربین خوبی داره

ولی آخه ارزشش در حد قیمت آیفون نیست

پول ریجیستریشن بماند