2821
2789
عنوان

کیسه صفرا

268 بازدید | 24 پست

کسی اینجا سنگ کیسه صفرا عمل کرده چند میل بود سنگتون 

علائمتون چی بود به کدوم روش جراحی کردین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

تا میتونی جراحی نکن...

بعدش به شدت سخته...

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه لحاظ سخته من پیش دوتا جراح رفتم گفتن باید حتما عمل بشی

بعدش خیلی چیزا نمیتونی بخور...

چیزایه چرب.

تخم مرغ و.....

خیلی مراقب داره...

مادرم و دوستم و برادرهمسرم ورداشتن. هر سه پشیمون...

نکن خواهرم.

اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

تا میتونی جراحی نکن...بعدش به شدت سخته...

من عمل کردم بی نهایت سخته تا بهوش اومدم جیغ میزدم تا سه چهار روز از درد شدید گریه میکردم، بچه کوچیک داشتم نوزاد مجبوری به زور بلند میشدم کمک مامانم هم دست تنها بود و هم مریض😔 

سنگو که بر نمیدارن کل صفرا رو برمیدارن من با روش لاپاراسکوپی برداشتم علائمم درد سمت راست که به پشت ...

منم فقط یه شب درد داشتم اذیت نشدین عوارض نداشت واستون اگه تهران هستین با کدوم دکتر عمل کردین

بعدش خیلی چیزا نمیتونی بخور...چیزایه چرب.تخم مرغ و.....خیلی مراقب داره...مادرم و دوستم و برادرهمسرم ...

منم دوست ندارم اصلا ولی دکتر گفت سنگت  بزرگه تو گردنه کیسه صفرا هست ممکنه مسدود کنه و دچار پارگی کیسه صفرا بشی موندم خودمم

منم دوست ندارم اصلا ولی دکتر گفت سنگت بزرگه تو گردنه کیسه صفرا هست ممکنه مسدود کنه و دچار پارگی کیس ...

دیدم بعضیا سنگ رو خورد میکنن با طب سنتی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم فقط یه شب درد داشتم اذیت نشدین عوارض نداشت واستون اگه تهران هستین با کدوم دکتر عمل کردین

عملش بیهوش شدم بعد عملم نه زیاد اذیت نشدم چند تا سوراخ ریز میکنن تو شکم سه روزه من پاشدم از سزارین خیلی راحت تره